Nicsak, ki van a háttérben!

2017. május 02. 21:33

Lesz még Kóka Jánosból nagykövet a nemzeti cinizmus rendszerében!

2017. május 02. 21:33
Schiffer András
Schiffer András

„Nicsak, ki van a háttérben! Az eskütételre várakozó atomminiszter mögött nem más, mint maga Kocsis István figyel. Igen, ő az a Kocsis István, aki 2002-08. között a Paksi Atomerőmű, majd az MVM vezérigazgatója volt, s onnan katapultált a BKV vezérigazgatói székébe. Ahonnan a »pofátlan végkielégítések« (co by Lázár János) miatt volt kénytelen végkielégítés nélkül lelépni, miközben a vezetése alatt kipattant BKV-botrány a Fideszt kétharmados győzelemhez segítette. Lehet, hogy most ezt hálálják meg?

Anno Tamas Bodokyval hosszas pereskedés után nyertük ki az MVM-szállodamutyi iratait, az üggyel összefüggésben még mindig folyik a bűnvádi eljárás Kocsis ellen. Tudjuk, Kocsis szakember:részese annak a »nagykoalíciós« körnek, amelyik évtizedek óta azon dolgozik, hogy Paksnak ne legyen alternatívája. Jó szakemberekre persze mindig szükség van. Csak ne csodálkozzunk, hogy ebben az országban sosincs elszámoltatás! Lesz még Kóka Jánosból nagykövet a nemzeti cinizmus rendszerében!”

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2017. május 03. 22:33
Ez már csúcs! Ha Orbán leszereltetné Paks I.-et és minden udvarba tenne egy szélkereket, akkormeg az lenne a baj, hogy nem lehet kibírni a "surrogásukat". Később kiderítenék, hogy mindez azért van, hogy Gyurcsány moszkvai nagykövet lehessen. Nem csoda, hogy az embereknek herótja van a ballibtől. Mi van ma, hogy nincs Berni az "étlapon"? (Úgy tűnik, ma Schiffer az ügyeletes lumpi).
zolizolizoltan
2017. május 03. 10:54
András agyát elönti a PaksII ellenessége, ezért sikerült zagyvára az írása.
Teknős
2017. május 03. 07:39
Schiffernek nagyon sok mindenben igaza van. Most is. Kivéve, hogy épelméjű emberek tudják, hogy Paks alternatívája nem más, mint korlátozott villamosenergia felhasználás. Amikor eldöntheted, tévézel, vagy mosol, mert a kettő nem megy együtt és megfizetni sem bírod.
pimepime
2017. május 03. 06:18
Látom a fidesznyikek teljes mellszélességgel védik Kocsis Istvánt. Széééééép!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!