Szél Bernadett szerint a fideszesek külföldről finanszírozott ügynökök

2017. április 19. 10:46

Nem a független civil szféra jelenti a veszélyt Magyarországra, hanem azok a politikusok, akik ügynökként ülnek a magyar parlamentben – jelentette ki Szél Bernadett szerdai sajtótájékoztatóján. Az LMP társelnöke szerint a Fidesz képviselői idegen érdekeket szolgálnak.

2017. április 19. 10:46

Külföldről finanszírozott politikusoknak, ügynököknek titulálta az LMP társelnöke a Fidesz képviselőit a civil szervezetek külföldi támogatásainak feltüntetéséről szóló előterjesztés szerdai, parlamenti vitáját megelőző sajtótájékoztatóján, Budapesten. Szél Bernadett kijelentette: nem a független civil szféra jelenti a veszélyt Magyarországra, sokkal inkább azok a politikusok, akik „ügynökként” ülnek a magyar parlamentben.

Szerinte a Fidesz képviselői egytől egyig idegen érdekeket szolgálnak, és miniszterelnökük, Orbán Viktor sem csinál semmi mást, mint végrehajtja, amit Vlagyimir Putyin orosz elnök megkíván tőle. Kijelentette, nem a civileket kell megbélyegezni, hanem a külföldről finanszírozott politikusokat. Az LMP képviselői ezért a parlament folyosóján és az ülésteremben is olyan matricát osztottak a fideszes képviselőknek, amelyen az a felirat szerepel: „Külföldről finanszírozott politikus vagyok”. 

(MTI)

Összesen 302 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2017. április 20. 06:28
Szél Bernadett nem túl okos. Annyit azért megtanult, ha bármi bűnt elkövetsz ,vádold vele az ellenfeled. Pontosan ezt teszi ,igaz, hogy csak egy piaci kofa szintjén
Conduct
2017. április 19. 21:23
Tènyleg cenzúráz a mandi?
Conduct
2017. április 19. 21:15
A '90-es èvek òta oroszok pènzelik az Orbánt. ès a Pintèrt,ezt tudjuk.Valami ùj?Forrásunk Terry Black közeli.
nyugalom
2017. április 19. 20:47
Bernike ugynok, mirol beszel!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!