Rogán: Hibáztam!

2016. október 10. 19:26

Rogán Antal kabinetfőnök helikopter-ügyben elismerte, hibázott, bár szerinte, ha egy szocialista kérdezi ilyesmiről, elég lenne annyit válaszolnia: Kóka János.

2016. október 10. 19:26

Ha helikopterügyben egy szocialista képviselő kritizálja, akkor elég lenne annyit felelnie, hogy Kóka János – nyilatkozta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője, aki miniszteri rangban a miniszterelnök kabinetfőnöke. 

Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) kérdésére a miniszter egyúttal elismerte: hibázott, hiszen politikus magáncélból soha nem használhat helikoptert, még, ha azt a felesége meg is engedheti magának – látható az ATV videóján.

Összesen 238 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2016. október 11. 16:35
A szomszédom szerint - aki egy ideig nagyon elvakult fideszes volt - sem Tóni a hibás, hanem az óvszergyártó, aki a selejtes termékével hozzájárult a megfogantatásához.
kuwiq
2016. október 11. 14:49
Nem a helikopter igénybevételével hibáztál, basszus, hanem azzal, hogy letagadtad, sőt, perrel fenyegetőztél!
áfonya
2016. október 11. 13:29
Nem értem Rogán miért fúj visszavonulót ,nem tett bűncselekményt ,feleségén keresztül utazhat bármivel. Nehogy már a vértyogó tolvaj ballibsik mondják meg mit tegyen. Kettős mérce egy ballibsi szoci rázhatja a rongyot lakhat elzabrált várban ,mehet akár helikopterrel horvátoknál üdülőt építhet titkos betétben több száz milliót tarthat , egy országot nyomorba dönthet ,de a Fidesz kormánytag csak húzza meg magát .
áfonya
2016. október 11. 13:11
Kettős mérce egy ballibsi szoci rázhatja a rongyot lakhat elzabrált várban ,mehet akár helikopterrel horvátoknál üdülőt építhet titkos betétben több száz milliót tarthat , egy országot nyomorba dönthet ,de a kormánytag csak húzza meg magát .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!