Az LMP kiosztotta az Aranytalicska-díjat

2016. január 18. 11:17

Mészáros Lőrincnek ítélték oda a 2015-ös évre az Aranytalicska-díjat, ami az alapító LMP szerint „a legnagyobb közpénzlenyúlónak” jár.

2016. január 18. 11:17

Szoros volt a verseny a 2015-ös Aranytalicska-díjért, nehéz volt a zsűri dolga – közölte Lengyel Szilvia a Lehet Más a Politika által alapított díj sajtótájékoztatóján. A nyertes végül Mészáros Lőrinc lett, akit a legnagyobb teherbírású strómannak neveztek, és akinek „a földprivatizáció során nyújtott teljesítménye nyűgözte le” a zsűrit.

Azért Lengyel megemlítette a többi indulót, Andy Vajnát, Garancsi Istvánt, a Tiborcz családot, és a „korábbi nagy elődöket”, Tocsik Mártát és Puch Lászlót is. Az „elismerést” minden évben annak ítélik, aki a párt szerint az előző év „legnagyobb közpénzlenyúlója” volt.

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2016. január 19. 07:37
Hétköznapi FIDESZ/DSZ MAFFIA ügy: „ az uniós forrásból megvalósult rekonstrukció végeredményeként romlott a város közvilágítása, miközben a feljelentős szerint sántít a tendereztetési eljárás is. A feljelentők álláspontja szerint ráadásul az önkormányzat hamis adatokkal operált, valamint elhallgatta egy korábbi vizsgálat eredményeit, továbbá egy, az önkormányzatnál dolgozó szakértő álláspontját is. Külön fejezetet érdemel a Castellum.do-hoz megbízható forrásból eljuttatott, hasábjainkon részletesen ismertetett dokumentumban, hogy a közbeszerzésre kiírt lámpatestek nem feleltek meg az alapvető törekvéseknek, ráadásul a feljelentők szerint igazolható, hogy "irányított tendereztetés" történt, vagyis a kiíró olyan feltételeket szabott, amelyeknek egyetlen cég tudott csak megfelelni.” http://alfahir.hu/sotetseg_az_alagut_vegen_dunaujvarosi_kozvilagitasmutyi
Dénia
2016. január 19. 06:37
A Lőrinc család földvásárlásai az közpénzlenyúlás? Ezt azért érdemes lenne bővebben kifejteni, hogy melyik feltételét nem teljesítették a nyílt árverésen való részvételnek. És hogyan loptak közpénzt. Vagy bőven elég a ballib idiótáknak belengetni a Lőrinc nevet?
Korrupt Kornél
2016. január 18. 21:22
ha nem tudod bizonyítani állításodat az rágalmazás. Miért nem meri feljelenteni senki Mészárost? Beszartunk, beszartunk?
Korrupt Kornél
2016. január 18. 21:08
ej, ha megérném amikor ezek kerülnek kormányra, milyen díjat kapna Széll, Jávor és akinek neve nem jelentős leírni, csak átszaladni amikor maghyarázza mit kellene tennie kormánynak, hivatalnak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!