Népszabadság: Távozik Giró-Szász András

2015. szeptember 22. 10:54

A Népszabadság értesülései szerint távozik posztjáról Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, akinek nincs jó kapcsolata Rogán Antallal.

2015. szeptember 22. 10:54

Távozik Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, a Lázár János által vezetett Miniszterelnökségen pedig nem lesz miniszterhelyettes  L. Simon László államtitkár – írja a Népszabadság annak kapcsán, hogy ma dönt a kormányátalakításról Orbán Viktor.

Giró-Szásznak nem túl baráti a kapcsolata Rogán Antal kabinetfőnökkel, L. Simon László renoméjának pedig sokat ártottak a vállalkozásaival kapcsolatos nyilatkozatok – véli tudni a lap. A Népszabadság szerint hétfőn még kérdéses volt, hogy a posztján maradhat-e Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár. 

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berzsian56
2015. szeptember 22. 14:33
Az egyik legnagyobb bukás volt a magyarország jobban, mégjobban.., legjobban, plakátháború. Engem ez arra az időkre emlékeztetett, amikor a hatvanas évek Szovjetúniójában tele rakták az utcákat öles plakátokkal, vastermelési grafikonokkal,meg azzal, már csak néhány literrel több tejet kell lefejni a tehenekből és utolérjük az egyesült államokat. A boltokban meg hetekig nem lehetett tejet , túrót kapni, néha még kenyeret sem.
berzsian56
2015. szeptember 22. 14:24
A kommunikáció sosem volt erőssége a fidesznek. Ez a girnyó elmegy a rádióban , de nem a képernyőn. A képernyőre évek óta nem képesek tatálni egy legalább középszerű embert. Dobok egy hátast, amikor meglátom a tajt kopasz Kovács Zoltánt borostásan, akiről ezerrel csurog a veriték. Tényleg ennyire értenek hozzá? A fidesz azt gondolja a kommunikációról, vagy támadni ,vagy magyarázkodni kell. Mindkettő baromság.Úgy kell elvenni egy támadás élét, hogy részben elfogadjuk, részben megkérdőjelezzük. Magyarul: összezavarjuk azt , aki fekete fehér értelmezésre vágyik. Ott fog állni kétségbe esve és fogalma sem lesz ,miről, mit gondoljon. Természetesen a kommunikációnak ez csak egyik eszköze,de nem ártana elsajátítani.
NagyPál
2015. szeptember 22. 14:01
Nézzétek meg a rotáció logikáját. 1,Kinevezés állami tisztségbe. 2,A cégeik "eladása" csókosoknak - mert OV így akarja és a tisztesség a legfontosabb nertársak! 3,A cégekik ellátása rengeteg zsíros közmunkával. 4,A Nemzet Szolgálatában Elfáradt nertárs visszaveszi cégeit.
nimfak
2015. szeptember 22. 13:59
Akiket most ragalmaztok, az orszag legtehetsegesebb politikusai. Egy napjukat nem tudnatok kibirni, sem szellemileg, sem fizikailag. Gondolom, hogy kisebbrendusegi erzes eredmenye ez a frocsoges.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!