Egy nyitott és barátságos kerítés

2015. június 17. 15:57

Az Index ezzel a videomontázzsal foglalná össze tíz másodpercben Magyarország külpolitikáját.

2015. június 17. 15:57

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bb2
2015. június 18. 10:26
Kicsit kezdem szégyellni magam: merthogy az én házam körül is van kerítés... A szomszédok mégsem kifogásolták.
csuka
2015. június 18. 06:34
http://alfahir.hu/hatarzar_fidesz_modra_avagy_a_medve_es_a_bore „A kormány ma jelentette be, hogy 175 kilométer hosszú, 4 méter magas falat emelnek a magyar-szerb határon. Z. Kárpát Dániel szerint a határzár bevezetése hosszú távon nem szünteti meg a menekültáradatot. Ehhez rendszerszintű, átfogó megoldásra lenne szükség. Ebbe bele tartozna többek között a menekültügyi őrizet bevezetése és a rendvédelmi eszközök szigorítása. … A radikális ellenzéki párt megoldási javaslatai között szerepel továbbá az ide érkező, bizonytalan személyazonosságú és célú személyek visszafordíthatósága, az önálló, a rendőrségtől független határőrség felállítása is. A képviselő szerint elfogadhatatlan, hogy mi vagyunk az egyetlen olyan schengeni határral rendelkező ország, amely nem rendelkezik önálló határőrséggel.” http://alfahir.hu/a_hatarzar_onmagaban_nem_jelent_megoldast
Mich
2015. június 18. 02:23
Egy primitív videomontázs, óvodás (Index-)szinten...
választópolgár
2015. június 17. 23:42
Hol van a magyar HON-VÉD-ség? A honvédségnek nem a HON VÉDELME a feladata? Hol vannak a katonáink? A határvédelem nem elsőszámú prioritás egy ilyen helyzetben? Dobó István forog a sírjában, 2000 magyar védővel megvédte az egri várat a sokszoros túlerővel támadó iszlám hódítókkal szemben, most ugyanazok egyszerűen átsétafikálnak a magyar "határon" ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!