Orbán Habonyról: Ilyen nevű embert a kormány nem foglalkoztat

2015. április 21. 12:47

Miskolcon kérdezte az Index Orbán Viktort Habony Árpádról, a Fidesz körüli titokzatos háttéremberről. Orbán a portálnak az ATV tudósítása szerint úgy válaszolt: „Ilyen nevű embert a kormány nem foglalkoztat, nincs rajta a kifizetési listán, minden egyébbel forduljon a népességnyilvántartóhoz”.

2015. április 21. 12:47

Miskolcon járt Orbán Viktor miniszterelnök, aki fejlesztési megállapodást írt alá a város polgármesterével, Kriza Ákossal. A sajtótájékoztatón az Index Habony Árpádról, a Fidesz körüli titokzatos háttéremberről kérdezte Orbán Viktort. A kormányfő úgy válaszolt: „Ilyen nevű embert a kormány nem foglalkoztat, nincs rajta a kifizetési listán, minden egyébbel forduljon a népességnyilvántartóhoz”számol be az ATV az esetről.

Az ismét feltett kérdésre Orbán Viktor később úgy válaszolt: semmilyen hivatalos természetű kapcsolatban nem áll Habony Árpáddal és nem is fog; azzal nem tud mit kezdeni, ha valaki a tanácsadójának képzeli magát vagy annak nevezik az újságok. Hozzátette: lerázandónak tartja az ilyen kérdéseket, és nem kíván reagálni budapesti kávéházi pletykákra.

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyetmondok
2015. április 21. 22:29
Hát,Miniszterelnök úr,ez tényleg úgy lehet,ahogy mondja,mert nagyon tűnik,hogy itt nem az a kérdés,hogy ki foglalkotatja Habonyt,hanem inkább az, hogy Habony kit foglalkoztat.
=nessuno=
2015. április 21. 19:03
Szánalmas és felháborító! Azt gondolja OV, ha ezt így belehazudja a kamerába, akkor minden rendben??? Remélem, egyszer még vallomásban fejtheti ki viszonyát Habonnyal...
Tintamin
2015. április 21. 19:03
Basszus, szóval egy tanulatlan, debil ad tanácsot Magyarország legnagyobb hatalmú emberének, aki nem létezik, viszont mindenhová bemehet, és köztudomásúlag egy piperkőc barom. Nem is csodálkozom a közállapotokon.
belga
2015. április 21. 18:53
"semmilyen hivatalos természetű kapcsolatban nem áll Habony Árpáddal és nem is fog;" Elárulhatná, hogy egyszerűen csak a barátja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!