Háromszáz euróért vehető meg a magyar okoskarkötő

2015. április 02. 09:52

A magyar LIBER8 okoskarkötőjének mintáját kedvünk szerint váltogathatjuk, és csak egy okostelefon kell hozzá.

2015. április 02. 09:52

Tetszés szerint váltogathatjuk a LIBER8 nevű magyar startup Tago Arc nevű karkötőjének mintáját. A luxuskarkötő teljes felületét e-papír borítja, amelyre egy speciális alkalmazás segítségével különböző képeket – több ezer, művészek és tervezők által készített dizájn van az app adattárában – tölthetünk okostelefonunk memóriájából.

Elindítjuk az alkalmazást, kiválasztjuk a kívánt mintát, majd az okostelefont hozzáérintjük a karkötőhöz, amely képre kattintva magát a képet és annak energiáját is átveszi, vagyis nem kell hozzá elem, mivel az okostelefon által átküldött energia elegendő az alacsony fogyasztású e-inkes kijelző működéséhez. 

A high-tech karkötő 300 euróért vásárolható meg.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2016. március 07. 20:21
Mindenben mi vagyunk a világ legjobbjai. Szebb Jövőt!
Akitlosz
2015. április 02. 21:37
Sznoboknak és "high tech" őrülteknek jó lesz. Gyakorlati haszna nincsen.
Akitlosz
2015. április 02. 21:37
Okos már minden, a telefon, a televízió, a karkötő, a porszívó, a mosópor kifejezetten intelligens, csak az emberek nem annyira, akik ezeket veszik.
thymian
2015. április 02. 21:37
Én abból indulok ki, hogy 300€ egy fiatalnak túl nagy pénz, leszámítva a gazdag szülők csemetéit. Márpedig ezt tömegével nem az idősebb korosztály fogja megvenni, hanem a tinik. Ráadásul egy ékszer nem is az a kategória, amiből mindig egyet hordanak, még ha a mintája változtatható is. Úgyhogy az ötlet jó, de hogy mekkora üzlet ilyen árral, az kérdéses.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!