Egyedülálló magyar ötletek: ivócsap, szegények szabadalma

2015. április 04. 12:55

A fővárosi vízművek eddig támogatta a fiatal hölgyek által feltalált ivócsapot, a jövőben megrendelhető szolgáltatást szeretnének fejleszteni belőle.

2015. április 04. 12:55

Négy fiatal tervező tavaly ősszel mutatta be a jórészt kihasználatlan városi tűzcsapokra építő Ivócsap nevű ötletét. Kezdeményezésük nemrég egy egészen új magyar lehetőség, a Szegények Szabadalma segítségével került védelem alá - mutatja be a Válasz.hu videója.

A feltaláló hölgyek idővel céget szeretnének építeni az ötletre, amelyet kibérelhet egy-egy önkormányzat egy szezonra, vagy akár meg is vásárolhatna.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2015. április 06. 15:50
Ebben mi az újdonság? Mit találtak fel? Régen tele voltak közkutakkal a települések. De az önkormányzatok nem akarják fizetni a vízszámlát ezért leszerelték azokat. Ugyanezért nem lesz ebből sem semmi. Senki nem akarja a közkutak számláját állni.
Apáczai
2015. április 06. 15:49
"fiatal hölgyek által feltalált ivócsapot" Feltalálták a hidegvizet. A haszonvas telepek már felkészültek az újítás fogadására.
Fakutya Vigyora
2015. április 06. 15:49
Olyasmit "találtak fel" a névtelen hölgyek, ami az utóbbi másfél-két évtizedig mindennapos volt minden falu, város minden utcájában. Akkor nyomókaros vizcsapok voltak.
Linton Samuel Dawson
2015. április 06. 15:05
És Tarlósnak még öt év sem volt elég, hogy visszaszereltesse.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!