Nem elegáns, amit Orbán sugallt

2015. január 22. 11:45

Szeretném emlékeztetni Orbán Viktort arra, hogy a felsorolt tudósok azért menekültek külföldre, mert Magyarországon megbélyegezték és üldözték volna őket.

2015. január 22. 11:45
Fodor Gábor
Fodor Gábor

„Orbán Viktor tegnap azt mondta, »bár legnagyobb tudósaink, Teller Ede, Wigner Jenő vagy Neumann János Budapesten születtek és jártak iskolába a múlt században, tudásukat valahogy mégsem Magyarországon kamatoztatták.« 

Szeretném emlékeztetni Orbán Viktort arra, hogy a felsorolt tudósok azért menekültek külföldre, mert Magyarországon megbélyegezték és üldözték volna őket. Nagyon nem elegáns azt sugallni, hogy legnagyobb tudósaink önként választották volna száműzetést.”

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2015. január 24. 14:30
Mi az hogy? Nagyon is nem elegáns, hogy Fodor Gábor akar megítélni eleveneket és holtakat, különös tekintettel arra, ahogyan országgyűlési képviselő lett. Mint közérdekű adatot, dobja be a köztudatba, hányan vannak a Liberális Pártban?
Takács Dezső
2015. január 23. 05:57
A most kivándorolt több százezer magyar diplomás és szakmunkások is ezt bizonyítják Magyarországra nem szükségesek értelmes emberek !Lényeg Orbán félé alakokra bízni az országot és ők maffiába tömörülve szépen kifosszák majd alijáznak egyet .Mert a Lakatos Nintendók és Kolompár Leokádiák egy Ft adót és tb-t sem fognak fizetni de a nyugdíjasok is lemondhatnak a képzeletbeli nyugdíjukról !
Peter8811
2015. január 22. 21:19
Az üldözésnek is vannak előnyei. ha téged elüldöztek volna innen egyből feltaláltad volna a nukleáris meghajtású hatgyerekes hajléktalant pofozógépet.
Peter8811
2015. január 22. 21:12
Így van Gabriella, Orbán Viktor a felelős hogy atombombát dobtak Hirosimára és Nagaszaki-ra. Orbán nem üldözi ezeket máig nincs atombomba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!