Deutsch az interneten fog konzultálni az internetről

2014. december 19. 15:06

Csak digitális formában lehet majd konzultálni az internetről, az internetkon.hu oldalon jövő márciusban és áprilisban – mondta Deutsch Tamás.

2014. december 19. 15:06

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2014. december 20. 00:22
Hát ez így totál értelmetlen baromság lett, de legalább lefoglalod magad, Tomi, addig se okozol több kárt. Egyébként erre a témára egy teljes államtitkárság épült fel, csak a jelek szerint ők nem dolgoznak, vagy te teszel úgy, mintha melóznál..
Wazze
2014. december 19. 22:22
Kib@xott zsici!
Wazze
2014. december 19. 22:22
És most könyörögni fog, hogy fizessünk adót az internet után??? (IS???)
Fletonovics
2014. december 19. 22:14
Helyes! A személyiségfejlődésben zavart, lelki-pszichés és egyéb függőség nyavalyában szenvedő, beteg, sérült, önismeretre, önkontrollra, önreflexióra, normális, élő emberi kapcsolatokra, tudatos média fogyasztásra stb. képtelen emberekkel csak adekvát csatornán (módon és nyelven) lehet értekezni a nagy semmiről!:) A net számukra részvételi médium (úgy mint pl. a retekklub), maga a kábszer, "ami nélkül élni nemcsak hogy nem lehet, de nem is érdemes"!:) Dumálni kell erről! Vagy kitisztul a fejük, vagy még betegebbek lesznek!:) A normális, egészséges, egyszerű emberek nem is mentek tüntikézni okos telefonnal!:) Bezzeg a "globális falu befolyása alá került példányoknak" KELL a DEMOKRATIKUS BALHÉ, az UTCAPOLITIKA, legalább levezetik a "net-facebook-petting-tengődés" és egyéb egyéni élet, kudarc, elszigetelődés, magány által felgyülemlett feszültségeiket! Szomorú, hogy milyen jó alanyaivá válnak korunk "embertelen pszichológiai hadviselésének"!:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!