A CÖF drukkol az Ökotársnak

2014. szeptember 15. 10:02

Csizmadia László szerint a civil közösség érdeke, hogy az Ökotárs „az ügyből tisztán jöjjön ki”, ezért drukkolnak nekik.

2014. szeptember 15. 10:02

A CÖF nem pénzosztó szervezet, az Ökotárs az” – szögezte le Csizmadia László szerint az a legfontosabb, hogy az önkéntes civil mozgalmak ne sározódjanak be. 

Fricz Tamás CÖF-szóvivő a Hír 24-nek azt mondta: bíznak abban, hogy a Kehi és a rendőrség eljárása megalapozott volt, de azt nem tudják megítélni, hogy ez arányaiban mennyiben volt megfelelő.

Arra a riporteri felvetésre, hogy mi lenne, ha egy baloldali kormányzás alatt a CÖF irodáját szállnák meg a rendőrök, Fricz azt mondta: az nem lehet, mert ők minden fillérrel elszámolnak. Egyébként ők az Ökotársnak is megelőlegezik a bizalmat, ha utólag bebizonyosodik, hogy az akció indokolatlan volt, akkor nem hagyják szó nélkül. 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secnir
2014. szeptember 16. 10:22
a cöf különben azért drukkol az ökotársnak, hogy tisztán jöjjön ki, mert abban az esetben BÁRKINEK és BÁRMIKOR meglesz a jogalapja, hogy hasonló módon 'ellenőrizze' a cöf-öt. :)
cutcopy
2014. szeptember 16. 07:58
Itt már késő drukkolni, az eredmény meg van csak fényt kell deríteni rá..
Peter8811
2014. szeptember 15. 20:05
Nem fognak! Nem véletlenül tagadták meg az elszámolást.
*ufó*
2014. szeptember 15. 19:56
vajon lesz-e békemenet az mno páros lábbal kirúgott és megalázott újságírói miatt ? Jelentős költségtakarékossági intézkedéseket vezetnek be a Magyar Nemzetnél - írta a Népszabadság. A Magyar Nemzet szerkesztőségében hétfőn bejelentették, hogy csaknem harminc újságírótól válnak meg, köztük olyan neves jobboldali szerzőktől mint Ugró Miklós, Lőcsei Gabriella, Torkos Matild, Ludwig Emil és Kulcsár Anna. A lap információi szerint megszüntették a lap brüsszeli tudósítói posztját, az eddigi tudósító, Lovas István várhatóan ezentúl is publikál a lapban, de már nem állandó munkatársként. http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/harminc-embert-rugnak-ki-a-magyar-nemzettol-2286639
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!