A norvég pénz nem karitatív adomány

2014. július 07. 13:39

Csepreghy Nándor azt mondta: a norvég pénzek nemzetközi szerződés keretében jönnek az országba, a támogatások közpénznek minősülnek, ezért ellenőriz a Kehi.

2014. július 07. 13:39

Ha a trafikügyben nem ellenőrzött a Kehi, akkor a norvég alapot felhasználó civileket miért ellenőrzi most? – tette fel a kérdést a riporter. Csepreghy azt mondta, azért, mert az közpénz. Az nem számít, hogy a norvégok adják, az EU-s pénzekkel is elszámolunk, amit épp a franciák, a németek, vagy az angolok adnak – fejtette ki az államtitkár. Hozzátette: aki a Kehi ellenőrzési jogosultságát vitatja, azt vitatja, hogy ezek a pénzek közpénzek lennének.

Az Ernst & Young Csepreghy elmondása szerint azért nem adta ki a korábbi ellenőrzésének dokumentumait a kormánynak, mert a Brüsszeli Finanszírozási Iroda ezt megtiltotta.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!