Megéri nyitottnak lenni

2014. március 24. 09:24

Néhány sikeres magyar vállalkozás közös kampányba kezdett, melyhez többek között csatlakozott Heal Edina, a Google magyarországi vezetője, Árvai Péter, a Prezi társalapítója és Bán Miklós, az Espell vezetője.

2014. március 24. 09:24

A Nyitottak vagyunk kampányt azoknak a cégeknek és közösségeknek hozták létre, amelyek ezt együtt ki is szeretnék fejezni, akik az előítéletek ellen küzdenének. Most mindenki elmondhatja videóban saját történetét a toleranciával kapcsolatban.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
galamb
2014. március 25. 00:18
"Megéri nyitottnak lenni" Bizonyára van akinek megéri!Van azért olyan is, akinek a segge nem eladó. Annak nem " megéri" a kérdés.
csuka
2014. március 24. 15:39
"KOVÁCS KOKÓ ISTVÁN Az olimpiai bajnok ökölvívó Portugál Péter néven leadott jelentései közül az elsőt 1996-ból tartja nyilván a Történeti Hivatal. A magyar olimpiai csapat "téglájaként" Portugál Péter szorgalmasan jelentett csapattársairól, és odáig ment az alaposságban, hogy még az ételt kritizáló sportolók monológjait is könyörtelenül lejegyezte. Később, már profi ökölvívó, majd tévés műsorvezető korában kémelhárítóként a külföldi kapcsolatokkal rendelkező csapattársakat, kollegákat figyelte meg, de rövid idővel sporpályafutása befejezése után alkalmatlanságra hivatkozva leszerelték az aktív ügynökállományból. "Ez a szerencsétlen egy épkézláb mondatot nem képes leírni" - szerepel az aktán a tartótiszt kurta indoklása. "Kémelhárító voltam, vagyis hivatásos katona" - próbálta a Matula Magazint becsapni Kokó, ám egy klasszikus, nyitott tenyerű pofon hamar jobb belátásra bírta. "Mindent megígértek nekem. Azt mondtam, csak akkor vállalom, ha elintézik, hogy világbajnok lehessek" - vallott Kovács István. "És ezek tényleg elintézték. A semmiből gründoltak egy "WBO" nevű profi boksz világszervezetet, amelynek a versenyein harmincéves mexikói taxisofőrök és havannai zsebtolvajok között kellett megszerezni a világbajnoki címet. Nem volt nehéz dolgom, de világbajnok lehettem, és az övemet nem adom vissza soha, sohasem" - emelte fel a fejét az ökölvívó, és mélyen munkatársunk szemébe nézett. "Rosszat csak arról jelentettem, aki megérdemelte" - fejezte be vallomását Portugál Kokó Péter."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!