Lázár: Még sok mindentől függ a harmadik rezsicsökkentés

2013. december 31. 16:51

Még nem biztos, hogy lesz harmadik rezsicsökkentés. Ez az első negyedév gazdasági, társadalmi, politikai eredményeitől is függ – mondta a hódmezővásárhelyi Rádió 7 műsorában Lázár János.

2013. december 31. 16:51

A Miniszterelnökséget vezető államtitkár elmondta: a társasházak törvényességi felügyeletét azért kellett a jegyzők hatáskörébe utalni, hogy mindenhol megvalósuljon a rezsicsökkentés. Azonban a 2014 nyarára tervezett harmadik rezsicsökkentés megvalósulása attól is függ, hogy az első negyedévben sikerül-e megfelelő gazdasági, társadalmi, politikai eredményeket elérni – írja a Napi.hu. 

Lázár augusztusban vette át a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség irányítását, amiről azt mondta: a cél az volt, hogy Magyarország ne veszítsen el uniós támogatásokat. Ez nagyjából meg is valósult, mivel a A 8200 milliárdos összeg 97-98 százalékban ki van osztva – mondta a politikus.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2014. január 01. 11:40
"Lázár: Még sok mindentől függ a harmadik rezsicsökkentés" .............. Csak azt nem értem, hogy ha a szolgáltatók indokolatlan, illegális extraprofitjából megy a rezsicsökkentés, akkor vajon mi a szartól függhet! Hazug banda!
=nessuno=
2013. december 31. 21:53
Csak fidesz-győzelem esetén tudjátok garantálni....:))) Szánalmas néphülyítés.
potyka
2013. december 31. 20:10
Boldog új évet kívánok szeretetben és barátságban minden mandisnak! A fityisz hülyéknek is! :DDD Na most már rajta! bulizzatok! 2013 nem lesz még egyszer! :)
megélhetési prolitikus
2013. december 31. 19:26
még sok mindentől függ? azt hittem orbán elmebaján kívül semmi mástól nem függ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!