Mégis marad az Erzsébet-utalvány

2013. november 07. 10:47

A kormányszóvivő tájékoztatása szerint a sajtóhírekkel ellentétben marad az Erzsébet-utalvány, és nem változnak annak felhasználási feltételei sem.

2013. november 07. 10:47

A napokban több sajtóorgánumban is olyan hírek láttak napvilágot, amelyek szerint a kabinet mérlegeli az Erzsébet-utalvány megszüntetését vagy átalakítását oly módon, hogy kizárja a felhasználhatóság köréből az élelmiszer-vásárlást.

 A kormány szerdán megtárgyalta az Erzsébet-utalvánnyal kapcsolatos kérdéseket; a tárcákhoz eddig érkezett visszajelzések alapján a munkavállalók számára ez a juttatási forma fontos, szeretik, így marad – közölte Giró-Szász András. A kormányszóvivő ezzel megerősítette a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és gazdaságstratégiáért felelős államtitkárának hétfőn a parlamentben, egy képviselői kérdésre adott válaszát, amelyben Cséfalvay Zoltán leszögezte: nincs szó az Erzsébet-utalvány megszüntetéséről vagy felhasználási lehetőségeinek szűkítéséről.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2013. november 07. 13:46
Bemajrézott a buckalakó attól, hogy a régi támogatói elől elzárja a már egyszer megnyitott pénzcsapokat..
6qwasyx
2013. november 07. 12:49
Ezek szerint Orbán ma jobb lábbal kelt fel. Birkák! Lehet bégetni.
balbako_
2013. november 07. 12:47
Egy aljas kis ballib trükk. Szalagcímben Orbán nem akarja az Erzsébet utalványokat. Ez megy vagy 2 napig, aztán kiderül nem is téma az eltörlése. Szar alakok.
Türelem
2013. november 07. 12:08
A tét több százezer közalkalmazott szavazata.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!