Xively: a LogMeIn új, felhő alapú szolgáltatása

2013. május 31. 15:06

A különféle eszközöket összekötő Internet of Things hálózaton működő, felhő alapú platform indulását jelentette be a LogMeIn. A vállalat célja, hogy felgyorsítsa és olcsóbbá tegye az IoT termékek piacra jutását.

2013. május 31. 15:06

Új termék indulását jelentette be a LogMeIn. A Xively az iparág első olyan, felhő alapú platformja, ami kifejezetten az IoT környezetben működő kereskedelmi termékek fejlesztésének megkönnyítésére és kezelésére jött létre. Az IoT (Internet of Things) olyan hálózat, ami különféle tárgyak kommunikációját teszi lehetővé, így azok összehangolhatják működésüket. A korábban Cosm munkacímen futó fejlesztés azért született, hogy egyszerűsítse az összekapcsolt termékek új nemzedékének kifejlesztését, kapcsolódásukat IoT-hez és együttműködésüket készülékek milliárdjaival is akár.

„Hiszünk abban, hogy az IoT még nagyobb változást hozhat a világba, mint korábban a web vagy a mobil internet. A Xively célja, hogy megváltoztassa a vállalatok szemléletét az IoT-ben rejlő lehetőségekről – röviden, hogy az IoT ígéretét a közeljövő valóságává tegyük.” – mondta Michael Simon, a cég ügyvezető igazgatója.

a LogMeIn a Xively indításával egy időben jelentette be, hogy a jövőben az ARM processzorcéggel összefogva dolgoznak a Xively Jumpstart Kit fejlesztésén, ami az IoT alapú megoldások piacra jutását gyorsíthatja fel.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!