Kecskével ment közgyűlésre a szombathelyi MSZP-s

2012. szeptember 27. 11:02

„Na de frakcióvezető úr, vigye innen ezt a kecskét!” – mondta Czeglédy Csaba MSZP-frakcióvezetőnek Puskás Tivadar, a város polgármestere. Czeglédy azért vitte magával Micikét, hogy egy korábbi viccére emlékeztesse Szombathely első emberét.

2012. szeptember 27. 11:02

Egy kecskével érkezett a szombathelyi közgyűlés ülésére Czeglédy Csaba – írja a Nyugat.hu. Az MSZP frakcióvezetője állítása szerint azért hozta az állatot, hogy megköszönje a polgármesternek, hogy Vát-Porpát reptér helyén újabb legelőhöz jutottak. Czeglédy emlékeztetett, Puskás Tivadar korábban azon viccelődött, hogy az előző városvezetés által megálmodott ipari park területén kecskék legelnek.

Puskás a folyosón találkozott össze a szocialista képviselővel, aki elmondta miért hozta a Micike névre hallgató kecskét. A polgármester a portál szerint azt válaszolta, „na de frakcióvezető úr, vigye innen ezt a kecskét!”.

Fotó: Nyugat.hu

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bigyomail
2012. szeptember 27. 13:14
Látom kommentelők igencsak leragadtak a kecskénél. Reptér, új munkahely, adóbevétel és más hasonló mellékes dolog senkit nem érdekel?
kjkj945
2012. szeptember 27. 13:11
Közös ülni akart ott is a kecskéjével.
koldus
2012. szeptember 27. 12:44
Szomorú, hogy a közmunkás bérének tízszereséért egymással szórakoznak, ahelyett, hogy azt végeznék amire megválasztottuk őket.
laci0011
2012. szeptember 27. 12:30
A rohadt milliárdos kínai komcsik nem döntik a NER-be a milliárdjaikat!Pedig milyen mélyen benyalt nekik a NER vezető.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!