Puzsér: A magyar média egy nagy, negédes nyalakodás

2012. június 02. 12:17

Puzsér Róbert szerint a tehetségkutatóban a zsűri többi tagja irreálisan negédes.

2012. június 02. 12:17

Puzsér Róbert a Díványnak adott videóinterjúban arról beszél, hogy ma Magyarországon csajozni lehet azzal, ha valaki azt mondja, hogy lop, csal és az anyját is eladja 800 ezerért. Puzsér szerint a Csillag születik zsűrijében úgy néz ki, mintha ő lenne a rossz zsaru, pedig ő csak korrekt, míg a többiek irreálisan negédesek. De ez nem csak a műsorban van így, az egész országra jellemző egyfajta általános, kádári hazugság. Puzsér azért lát jó dolgokat is, mint Hamvas Béla, Mrożek vagy a Radiohead.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Semaszop seszadi
2013. július 24. 00:58
Mér, ez is biboldó nemes?
Kündü
2013. július 24. 00:57
Ez szép információ és gondolatmenet, DE mit sem ér: Hagyó Miklós is JÁSZ, oszt? Papája a Fidesz jászberényi helyi szervezetének elnöke (egy időben, de lehet, hogy ma is..) S ellenségek, mert Hagyó SZAR EMBER! Mint ez a roma-galutszökevény is. Bár lenne perzsa...De nem.
Kündü
2013. július 24. 00:57
Ez szép információ és gondolatmenet, DE mit sem ér: Hagyó Miklós is JÁSZ, oszt? Papája a Fidesz jászberényi helyi szervezetének elnöke (egy időben, de lehet, hogy ma is..) S ellenségek, mert Hagyó SZAR EMBER! Mint ez a roma-galutszökevény is. Bár lenne perzsa...De nem.
pharmacyli
2013. július 24. 00:56
Az egész Puzsér-jelenség az rtl-klub eleve elrendelt műsorpolitikájának része. Kb úgy, mint a korábbi évtizedek egyik vicce állította a magyar szabadságról a következőket: "szabad országban szabad emberek szabadon mondják, amit szabad". Istennek hála nem nézem az rtl klub adásait, de sajnos feleségem számára ez az egy adó is elégséges lenne... Így az utolsó és döntő műsort betegségem okán kénytelen voltam végignézni. Azon csodálkozom, hogy a magyar sajtó nem hörög Puzsér kijelentésén, illetve zavart hallgatással igyekszik meg nem történtté tenni a döntő eredményét. Az ugyebár mégis nehezen feldolgozható, hogy egy hitét megélő, hagyományos gazdálkodói értékrendet, polgári élet élő magyar ember, jó kedéllyel, református előljárói tisztségére büszke atyánkfia adásról adásra továbbjut, vélhetően a válság, és a jelenlegi vezetés okán a későbbi győztese végig részt vehet a versenyben. Puzsér még alá is tesz, szembeszáll a mai rtl-kurzussal, missziós hősnek nevezi Mészárost. De eljő az utolsó adás. Ekkor bújik ki a szög a zsákból és ezért érthetetlen azt, hogy Puzsér szavai nem kavartak általános felháborodást, nem torkollott kijelentése botrányba. Kifejti, hogy Mészáros János Elek nem több, mint egy 40 éveiben járó presbiter, gazdálkodó és felálló bajuszú versenyző, aki előrehaladását e felsorolt állításoknak köszönheti, de nem több és a jövő Szirota Dzsenniferé, akinek hangja, tehetsége és fiatal kora predesztinálja a győzelemre. Kibujt a szög a zsákból. Egy református presbiter, gazdálkodó, hetyke bajuszú úrnak eddig tartott az útja, s ezzel vége... Azután következett a nézők értékelése, akik másként gondolkodtak. S azután csönd, elhallgatás.... Jövője kell legyen minden népnek, ahol a nép egyszerű gyermeke hetyke bajuszával így énekel, ekkora tartása van, elei, családja és maga által őrzött értékrendet továbbadja.... Ami pedig kirekesztő nézeteit illeti, várom, hogy egyre többen elhatárolódnak azoktól
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!