KDNP: Adómentes marad a nyugdíj

2012. június 02. 17:37

A párt szerint csak rémhírkeltés az ellenzék azon félelme, miszerint a kabinet megadóztatná a nyugdíjakat. Mint közleményben jelezték, a kormánypártok továbbra is kiemelt fontosságúnak tartják a nyugdíjak értékének megőrzését.

2012. június 02. 17:37

Rémhírkeltésnek nevezte a KDNP azokat az ellenzéki félelmeket, hogy a kormányzat megadóztatná a nyugdíjakat, vagy a százezer forint fölötti nyugdíjakat 20 százalékkal csökkentené. „Ez a politikai blöff ismét megdőlt, hiszen a kormányzat a pénteki napon benyújtotta azt a törvényjavaslatát, amely nem hogy lefaragna a szépkorúak pénzéből, de éppen a szocialistáktól szellemiségben nem túl messze álló Horn Gyula kormányzása alatt elfogadott 1997. évi LXXXI. törvény azon passzusát törli, miszerint 2013-tól be kell vezetni a nyugdíjak megadóztatását” – fogalmazott közleményében a párt. Mint írják, a nyugdíj-megállapítás szabályai változatlanok maradnak, a nyugdíjak továbbra is személyijövedelemadó-mentesek, és azok értékének megőrzését továbbra is kiemelt fontosságúnak tartják a kormánypártok.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viktus
2012. június 03. 16:17
Miért is lenne közteherviselés robogjunk a csőd felé tovább ...
tarackos
2012. június 03. 09:26
"KDNP: Adómentes marad a nyugdíj" Először azt hittem az mszpről van szó, de nem, csak a testvérpártról...
Himalája
2012. június 03. 00:14
Az EU bizottság a közelmúltban kötelezettségszegési eljárást índított Magyarország ellen a hianycél tarthatóssága miatt. Most pedig azt olvastam, hogy ugyanez az EU bizottság javaslatára engedélyezik spanyolország számára a túlzott deficitet. Ha most Orbán Viktor nem fog emiatt az EU-ban egy alapos botrányt csapni, akkor nem más, mint egy pojáca. A görögök egy ekkora esélyt nem szalasztanának el az tuti.
Secnir
2012. június 02. 21:37
be szépen kettévágta a kommentemet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!