Divatcégbe fektetnek Oszkóék

2012. április 13. 18:33

Összesen 1,6 millió dollárt fektet a PortfoLion a Nanushka divatcégbe, emellett 1 millió dolláros tulajdonosi kölcsönkeretet is biztosítanak a társaságnak.

2012. április 13. 18:33

Összesen 1,6 millió dollárt fektet a PortfoLion Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. által kezelt OTP Kockázati Tőkealap I. a Nanushka divatcégbe, emellett 1 millió dolláros tulajdonosi kölcsönkeretet is biztosítanak a társaságnak – közölte a  PortfoLion Zrt. elnök-vezérigazgatója. Oszkó Péter elmondta: a PortfoLion azért kötött megállapodást a Nanushka Kft.-vel, mert növekvő, stabilan gazdálkodó, nyereséges és a világ számos pontján már sikeres divatcégről van szó, amely a befektetésnek köszönhetően nemzetközi szinten is elismertté válhat.

Az OTP Bank közleménye szerint a PortfoLion és a Nanushka együttműködésével a hazai kortárs divattörténetben eddig példa nélküli együttműködés jön létre. A cég vezetését, az értékesítést és a gyártatást egy nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező csapat veszi át, így az eddig tervezői és ügyvezetői feladatokat is ellátó Sándor Szandra ismét teljes egészében csak a márkaépítéssel, illetve a tervezéssel tud majd foglalkozni.

A PortfoLion Zrt. 2010-ben kezdte meg működését, az OTP Csoport tagjaként. Olyan növekedési fázisban lévő vállalatokkal törekszik együttműködésre, amelyek egyedi és innovatív megoldásokkal képesek erős piaci pozíciót szerezni, így kiemelkedő növekedési lehetőséggel rendelkeznek. Az elnök-vezérigazgató elmondta azt is: ez az alap tizedik befektetése, eddig körülbelül 3,5 milliárd forint kihelyezéséről született befektetési döntés. 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2012. április 14. 11:19
Még mindég nem jut eszébe, hogy kárpótolja a libaüzlet veszteseit? Mint divatszakembernek, ajánlom figyelmébe, viselje a középkori divatot: szurokba mártották, majd libatollba forgatták a bűnösöket.
NoCsak
2012. április 14. 10:25
Oszko a pénzügyi zseni, vagy jól helyezkedő zsíros helyket kereső elvtárs? Hány helyen igazgatósági tag? A Malévot is sikerült neki bedönteni, milliárdokat kilopni az emberek zsebéből. Zseni? Egy szar alak!
kalasnyikov
2012. április 14. 05:03
peti, remélem ezt a céget már nem Cipruson jegyezteted be. Rajtad vagyok gyermekem, de nagyon. Készül a meglepetés Oszkókám..DDDD
ballada
2012. április 14. 02:02
az OTP magyar bank? A cég magyar tulajdonhányada:25,2%, külföldi: 74,8% a legnagyobb részvénycsomaggal a tatár Rahimkulov testvérek rendelkeznek 9,01%-kal (2011. június 30-án)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!