Lemond a BVK vezérigazgatója

2011. március 04. 10:33

Az ősszel megalakított BVK Budapesti Városüzemeltetési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatója, László György 2011 március 31-én magánokból lemond megbízatásáról. Tarlós István főpolgármester a lemondást elfogadta és támogatólag terjeszti a Főváros Közgyűlése elé.

2011. március 04. 10:33

László György, a BVK Budapesti Városüzemeltetési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatója 2011. március 31-i nappal magántermészetű okok miatt lemond a megbízatásáról.

Tarlós István a lemondást elfogadta és támogatólag terjeszti a Főváros Közgyűlése elé. A márciusi Közgyűlésen gondoskodnak a vezérigazgatói teendők ellátásáról. A főpolgármester elmondta, a személyi változás nem érinti az új városüzemeltetési modell működtetését.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vizipipa
2011. március 04. 13:59
Magánok. Hogyne. Ezek szerint élesedik az ő helyzete is a Főkefe elleni hűtlen kezelési ügyben. Onnan hozta Tarlós a BVK-hoz. Kiváló szakember. Most kiválik.
liberálzöld.
2011. március 04. 12:47
Majd Vitézi Dávid megoldja! Hiszen hozzá tartozik. Majd csak talál valakit az évfolyamtársai közül aki esetleg elvállaja cirka 1 éves diplomával.....
drieno
2011. március 04. 12:36
príma van közlekedési vállalat van köztisztasági van fürődig. van víz- és csatornaművek van közútkezelő van főkefe (közterületfenntartó) van fővárosi kertészet létrejött a BVK, hogy ezeket valahogy kordában tartsa és egységes fazont szabjon, erre lemond az elnök 4 hónap múlva, és még mindig csak ott tartunk, hogy van plusz egy jól fizetett managergárda, amelyik még nem váltott ki sehonnan semmilyen funkciót és nem takarított meg egy fillért se, közben meg rívunk, hogy nincs pénze a fővárosnak kezd elegem lenni a tarlósból is, ideje volna végre csinálni valamit, nem csak arról beszélni, miért nem tud semmit se csinálni, vagy ha ez a helyzet, akkor "monnyon le", oszt menjen Isten hírével - nem sikerülhet minden az embernek, de ha ennyire nem megy, meg a régi embereket hívogatja vissza, akik elég aktívan közreműködtek a csőd előidézésében, akkor nem kéne erőltetni nem szégyen az, legfeljebb nem szokás - de pl az igazgató úr is megtette, megteheti a főpolgármester úr is
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!