A szankciók abból indulnak ki, hogy „mi okosak vagyunk, ők meg hülyék” - Kereszttűz Hernádi Zsolttal

2023. augusztus 06. 17:14

A Nap-kelte egykori "Kereszttűz" c. műsorát felelevenítve Hernádi Zsoltot, a MOL-Csoport elnök-vezérigazgatóját az MCC Feszten kérdezte Kacsoh Dániel, a Mandiner főszerkesztő-helyettese, Szabó Gyula, az Index újságírója és Orosz Márton, a Portfolio újságírója.

2023. augusztus 06. 17:14
null

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2023. augusztus 07. 00:55
Ez a Hernádi egyenlő a MOL vezér … Amennyiben igen, akkor ne hozzon már több szégyent magyar hazánkra, takarodjonmár a kurva édes anyjába! Te meg bolond mandi miért adsz itt teret egy bűnözönök merrdjél meg reggelre szerencsétlen hülye!
Átoperált Kiscsoportos
2023. augusztus 06. 21:14
"Morawiecki megkérte például a magyar államfőt, hogy magyarázza el, miért olyan súlyos Magyarország orosz energiafüggése. Novák erre az Orbán-kormány gyakori érvét adta elő, miszerint ez egy sajnálatos adottság, történelmileg így alakult, és az orosz energiahordozók kiváltása technikailag lehetetlen. A lengyel miniszterelnök viszont tudta jó előre, hogy milyen választ fog hallani, és azonnal ellenérvekkel állt elő. A találkozóra készülve Morawiecki ugyanis saját apparátusától és a lengyel kormánynak dolgozó szakértőktől részletes számításokat kért be Magyarország orosz energiafüggőségéről, és arról, vajon megoldható-e az orosz energia kiváltása. „A lengyel elemzések mind arra jutottak, hogy Magyarország technikailag ki tudná váltani az orosz energiát, csak éppen nem akarja” – magyarázta egy, a találkozó részleteit ismerő forrás.
letsgobrandon-2
2023. augusztus 06. 19:53
csak hogy a fogyatékos moslékok is értsék....a Föld 150 országa vastagon leszarja a szankciókat
pollip
2023. augusztus 06. 19:07
Hernádinak igaza van. Itt a mandin mi is többen és többször írtuk, hogy Brüsszel azt hitte, a szankcióit az oroszok feltartott kézzel, semmit nem téve elviselik és szenvedni fognak. Az oroszok nem így tettek, alternatív megoldásokat és üzleteket kerestek és találtak. A jelen állás szerint Brüsszel szív, az oroszok meg röhögnek. Ez Brüsszel benasaga miatt van így.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!