A magyar közoktatás összeomlott

2022. november 30. 14:06

Garantálni kell, hogy a támogatások a tanárokhoz, az iskolákhoz jussanak azért, hogy a diákoknak biztonságos jövője legyen!

2022. november 30. 14:06
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„A magyar közoktatás összeomlott. Az elmúlt tíz évben korábban soha nem látott európai pénzeső hullt Magyarországra, és ennek egy részét a nemzet jövőjének zálogára, az iskolákra kellett volna költeni. Ehhez képest arról számolnak be a diákok az Európai Parlamentben, hogy már nincs fizikatanár, nincs földrajztanár, viszont leesik a plafon és összedőlnek a falak.

A tanárok, a diákok képviselői és a szakszervezetek azt kérték ma az európai intézményektől, hogy szigorúan ellenőrizzék, mire és hogyan költi el a magyar kormány az európai támogatásokat.

Garantálni kell, hogy a támogatások a tanárokhoz, az iskolákhoz jussanak azért, hogy a diákoknak biztonságos jövője legyen!”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
világosság
2022. december 03. 08:00
Nem szükséges a gyalázkodás, csak szeretném megkérdezni mindazon tanároktól, politikusoktól a következőket. Ha összeomlott az oktatás, minősíthetetlen a munka az iskolákban, ahhoz nincs köze az ott tanítóknak?Ez nem az ő teljesítményük? Ezért jár kétszeres fizetés? Ha meglesz a pénz, jobban fognak tanítani, vagy jobban tudnak? Miért félnek az ellenőrzésektől, a minősítésektől annyira? Bárki jó pedagógusnak? Egy nyugdíjas
pipa89
2022. december 01. 10:25
A férjed omlott össze mentálisan, Apró-sarj! Azt ápold, többre mész!
edico
2022. december 01. 09:54
A tanárok heti 22 óra tanítás után végkimerülésben szenvednek, ami 9 hónapig tart. Azt aki szalag mellett napi 12 órát 12 hónapon keresztül teljesít meg sem említi senki. Szerintem tüntessen mindenki, hogy igenis semmittevés nélkül kapjunk milliós fizetéseket!
Krupp Skya
2022. december 01. 09:39
Árnyék kormányos a DK hajóját zátonynak fogod futtatni, de ha ügyes vagy akkor Záhonynak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!