Jordan Peterson: Naivitás azt gondolni, hogy az oroszok veszítenek, mi pedig győzni fogunk Ukrajnában

2022. szeptember 24. 20:51

Peterson kifejtette, nem világos, hogy milyen lenne akár Ukrajna, akár a Nyugat győzelme.

2022. szeptember 24. 20:51
null

Jordan Peterson professzor és pszichológus a Piers Morgan Uncen podcast vendége volt, és elmagyarázta, milyen nehéz lenne a Nyugatnak győzelmet elérni Oroszország ellen, amikor az ukrajnai háború a tél felé tart – számolt be a The Postmillenial

Nem tudom, mi lehet a béke előfeltétele, de azt tudom, hogy naiv elképzelések, miszerint az oroszok valahogy veszítenek, vagy hogy nyerni fogunk – ezt egyszerűen nem értem” – fogalmazott a professzor. 

Peterson kifejtette, nem világos, hogy milyen lenne akár Ukrajna, akár a Nyugat győzelme.

Azt hiszem, a győzelem az lenne, ha az oroszok visszavonulnának Ukrajnából” – mondta Peterson. Hozzátette, hogy ez egy pokoli győzelem lenne, mivel Ukrajna addigra romokban heverne. „Amúgy sem nyerhetünk Vlagyimir Putyin ellen, mert nem lehet nyerni valaki ellen, akire nem mondhatsz nemet. És

és ezt azért tettük, hogy növeljük erkölcsi termetünket a bolygó megmentésével kapcsolatban” – tette hozzá a pszichológus.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wezuv
2022. szeptember 26. 13:44
Félek, hogy ez az egész annak az első lépése, amit 500millió szükséges embernek neveznek a föld lakosságával kapcsolatban.
masikhozzaszolo
2022. szeptember 25. 10:26
Háborút illetően ha jósolni kell, azt mondanám, ez kb. az első félidő 5 perce.
Fed74
2022. szeptember 25. 08:43
Betalált dagadt cigány szopó? Amúgy meg úgy Anyázz köcsög, hogy megkereslek, a két centis faszodat levágom, és a szádba rakom!!!!!!!!!!
amca
2022. szeptember 25. 08:15
Ostobaságot beszélsz. Nem a kereskedelem a gond. Ne toltad VONA a pofádat a Krasznja Polosagyra. Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!