Hogy is van ez?

2020. október 09. 21:43

A videófelvételen azzal büszkélkedik Donáth Anna, hogy három naponta egyeztet Vera Jourovával informálisan.

2020. október 09. 21:43
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„1.) A közös elő televíziós vitánkon Donáth Anna momentumos EP képviselő ország-világ előtt letagadja, hogy sűrűn egyeztetne Vera Jourova bizottsági alelnökkel Magyarországgal kapcsolatban és bármi köze lenne a Magyarország elleni összehangolt brüsszeli támadásokhoz.

2.) A Hírtv birtokába került és most nyilvánosságra hozott belső momentumos videófelvételen pedig azzal büszkélkedik ugyanez a Donáth Anna, hogy folyamatosan informális kapcsolatban áll Judith Sargentini európai parlamenti utódjával és legalább 3 naponta egyeztet Vera Jourovával informálisan, elérendő, hogy politikai következményei legyenek a magyar Kormány döntéseinek. Még azt is hozzáteszi a most kiszivárgott felvételen, hogy rengeteg informális telefonhívás és beszelgetés történt, hogy az uniós politikusokat megmentse az öngóloktól...

3.) Ilyen az, amikor valaki Brüsszelben és Budapesten is a brüsszeli érdekeket képviseli. De nyilvánosan ezt persze nem meri vállalni (még).

4.) Azt már csak halkan kérdezem, hogy miért akar valaki másokat megóvni az öngóltól, ha magát nem tudja...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2020. október 10. 21:43
...előfordul az két naponta is... Sőt! Esténként szunya előtt: "Te Vera! Képzeld, ez az Orbán már megint leengedte 5 százalékra a lakások áfáját! Hát milyen jogállam ez, Vera?!"
koronaszepe
2020. október 10. 20:40
Korán kezdődött a 22-es kampány, ez nem jó hír, a Fidesz mó(d)szerei nem változtak, ez viszont az. Ezek a mondvacsinált ügyek szerintem a nyáj egyben tartására sem alkalmasak, új szavazók bevonzására pláne nem. A Momentum egyre népszerűbb, a kutya ugat, a karaván halad. Meg kell szabadulnunk a bolseviki nemzetrontó Orbán rezsimtől 22-ben.
Coccothraustes
2020. október 10. 15:41
Donáth és a Monentum a Benes dekrétumokat is támogatja.
Box Hill
2020. október 10. 12:12
Biztos arról tárgyal Jurovával, hogy mikor kártalanítják a Benesi-dekrétummal károsított csehszlovákiai kisebbségeket. Vagy mikor kártalanítják a csehek által elűzött Szudéta-németeket. A csehek által legyilkolt magyar fiatalok igazságtételéről is lehetett talán beszélni vele. Esetleg arról, hogy miért ajánlotta fel Benes elvtársa Sztálinnak Kárpátalját 1943-ban, ami sohase volt az övéké annakelőtte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!