Nem akarunk titeket elveszíteni!

2020. március 20. 16:36

Könyörögve kérünk: maradjatok otthon!

2020. március 20. 16:36
On the Spot
Facebook

„Drága Szüleink! Drága Nagyszüleink!

Nem tudjuk hogy megköszönni azt a rengeteg szeretetet és törődést, amit gyerekkorunkban tőletek kaptunk. Köszönjük az átvirrasztott éjszakákat az ágyunk mellett, amikor betegek voltunk, törékenyek és kiszolgáltatottak. Hogy önzetlenül, megannyi nappalt és éjszakát feláldozva fogtátok a kezünket, töröltétek a homlokunkat, átöleltetek, ha sírtunk, erőt öntöttetek belénk, ha elgyengültünk, etettetek, itattatok, és meggyőztetek minket, hogy a betegségnek vége lesz egyszer, hogy meggyógyulunk, hogy újra egészségesek leszünk és újra kinn játszhatunk majd a szabadban a többi gyerekkel, csak nyeljük le a gyógyszert...
És közben átadtátok ezt az ősi tudást, amit viszünk magunkkal tovább, és betegség idején előkotorjuk az emlékezetünkből, a gyerekkorunkból. Különösen, amikor a mi gyerekeink lesznek betegek, és hirtelen megértjük, sőt átéljük azt a végtelen szeretetet, ami miatt minderre képesek voltatok.

Milyen kegyetlen az élet, hogy most, amikor a leginkább szükségetek lenne ránk, pont most nem lehetünk mellettetek, nem foghatjuk a kezeteket, nem ölelhetünk át, nem súghatjuk a fületekbe, hogy ne féljetek, csak itt az interneten integethetünk egymásnak.

De talán most visszaadhatunk valamit az odaadó gondoskodásotokból, ha most hallgattok ránk, és otthon maradtok. Mert rátok sokkal-sokkal veszélyesebb ez a vírus, mint ránk. Mert nem akarunk titeket elveszíteni. Mert szeretnénk, hogy lássátok, ahogy felnőnek az unokáitok.

Adja Isten, hogy a hétvégén ne köszöntsön be Magyarországra is az a borzalom, amit Olaszországban nap mint nap látunk, ahol naponta lassan 500 nagyszülő hal bele az új koronavírusba, és ahol az orvosoknak kell eldönteniük, hogy kit tesznek lélegeztetőgépre, és kit nem.

Talán a szomszédtól azt hallottátok, hogy az új koronavírus is csak egy újabb influenza. Nem igaz! Közel kétszer olyan fertőző, tízszer annyian kerülnek kórházba miatta, egyelőre nincs ellene oltás, és sokkal-sokkal több halálos áldozatot követel, különösen a 60, 70 és 80 év fölöttiek körében.

A vírust nem lehet megállítani. Amikor ezt a levelet írjuk, már 169 országban fertőzött meg többszázezer embert. Csak lelassíthatjuk. És ez a legfontosabb: hogy olyan arányban érjen utol minket és titeket a betegség, hogy ne egyszerre kelljen ellátni a betegeket, hogy a kórházak ne roppanjanak össze, hogy legyen elég ágy, lélegeztetőgép, orvos és nővér, hogy megmentse az életeteket, életünket.

Most meg kell engednetek, hogy mi vásároljunk be és akasszuk az ajtótokra az ellátmányt, hogy mi vegyük át a gyógyszert a patikában. Most az egyszer kérhetnétek és el is fogadhatnátok a segítséget.

Számítunk rátok!

Imádunk benneteket!

Könyörögve kérünk: maradjatok otthon!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nikonos
2020. március 20. 18:11
Kurva irritálók vagytok, tiplizzetek már, üres fejű, más pénzén repülgető bolygószennyezők.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!