Most tényleg félünk

2015. október 14. 07:40

A kertek alatt kóborló, senkivel együttműködni nem akaró szabadcsapatok, legyenek bármilyen elgyötörtek a propagandaképeken, hatalmas kockázatot jelentenek, ha csak egyetlen mindenre elszánt aljas tömeggyilkos van is közöttük!

2015. október 14. 07:40
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Idők

„Sorosnak persze könnyű, hiszen ő felelősség nélkül, a partvonalról kiabál migránsügyben, mint ahogy azt Szabó György, a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány elnöke mondta, hozzátéve azt is, az ilyesmit nem szokás meghallgatni. Meglátása szerint hazánkat és Európát meg kell védeni a migránsáradattól. Feldmájer Péter, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének volt elnöke egyenesen úgy fogalmazott, hogy amennyiben a muszlim bevándorlás ilyen ütemben folytatódik kontinensünkre, akkor az európai zsidóság el fog tűnni. Szerinte Soros kapkod, javaslatainak nincsenek meg a feltételei. Úgy véli, a tengerentúli társadalom talán fel van készülve arra, hogy az iszlám elárasztja, de Európa nincs, ahogy az európai zsidóság sem, amely így nem élhet itt nyugalomban.

Az említett két vélemény azért nagyon fontos, mert a Heller-mákony mellékhatásaként sokan arról értesülhettek szerte a világban, hogy a magyarság kormánypárti része alapvetően, a maradék pedig a gyűlöletpropaganda hatására idegengyűlölő, kirekesztő, rasszista, s ha már az, nyilvánvalóan antiszemita. Ez pedig az ősbűnök egyike az öreg kontinensen. Csak a vád nyilvánvalóan nem igaz. Jól látszik ugyanis, hogy a normális gondolkodású emberek vallásuktól, pártválasztásuktól függetlenül, mondhatni ideológiamentesen közös érdeknek tekintik a szükséget szenvedő menekültek, a jobb megélhetésre vágyó bevándorlók és a közéjük keveredett terroristák csoportjainak szétválasztását. És ez, mondjon Angela Merkeltől kezdve az ENSZ főtitkárán át Soros Györgyig bárki bármit, hatékony határvédelem nélkül nem megy. A kertek alatt kóborló, senkivel együttműködni nem akaró szabadcsapatok, legyenek bármilyen elgyötörtek a propagandaképeken, hatalmas kockázatot jelentenek, ha csak egyetlen mindenre elszánt aljas tömeggyilkos van is közöttük! Márpedig Horváth József nemzetbiztonsági szakember nemrég kifejtette: a terroristák szempontjából Magyarország kiemelt célpont, hiszen Franciaország után nálunk él a legnagyobb európai zsidó közösség. Amely most tényleg fél, de véletlenül sem az Orbán-kormánytól.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zöldalma
2015. október 14. 15:01
Soros azokat a palesztin balos NGO szervezeteket is támogatja, amelyek Izrael diszkreditálására törekednek. Mért nem vonul már vissza és szórakoztatja fiatal feleségét.
kukagyerek
2015. október 14. 11:11
Gajdics, a vezíredet és eszmetársadat miért nem kérdezed a "megvédet" határokról? Tudod, arról amelyiken úgy mennek át százezrek, mint kés a vajon. (Vagy még könnyebben!)
Morgen
2015. október 14. 10:22
"de Európa nincs, ahogy az európai zsidóság sem, amely így nem élhet itt nyugalomban." Itt kell maradni és fel kell venni a bedobott kesztyűt. Ez közös ügy, mint ahogyan közös ügy Magyarország léte. Amúgy lassan már csak ott van nyugalom, ahol még nem járt ember. Vissza kell térni az aranykorhoz, amikor békében , nyugalomban ment az élet. A zsidó kereskedett, az iparos iparkodott. :))
Csikasz
2015. október 14. 09:39
Egy faszt féltek. Maksz a kis kényelmes gyarmattartó pozíciót, amit ilyen harmadvonalbeli kretének nem kapnátok meg Tel-Avivban vagy New Yorkban. Mohameddel szétbasztok minket, majd ti szépen mentek a Beverly Hills-i villába. Csak azt nem tudom, hogy egy atomfegyverrel felszerelt Iszlám Anglia és Franciaország elől hova a faszba akartok majd bújni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!