Beszállhat a Mandinerbe az UD Zrt.-ügy egyik bizarr szereplője

2015. február 19. 00:17

Tombor ugyanis azért tenne pénzt a lapba, hogy a Mandiner utána fórumot biztosítson az általa alapított kollégium diákújságíróinak, hogy legyen hol publikálniuk. Gyilkos üzleti ötletnek tűnik. És hogy örülhetnek ennek a mandineres kollégák!

2015. február 19. 00:17
Szily László
Szily László
Cink

„A Heti Válasz csütörtökön megjelenő interjújának előzetesében írták meg, hogy Tombor, a Tokaj Kereskedőház felügyelőbizottsági elnöke, Orbán Viktor egykori külpolitikai tanácsadója fontolgatja, hogy részesedést vegyen a Mandinerben. »Több eshetőség is szóba jön, köztük a Mandiner, amely az igényes fiatal nemzedék egyik fóruma« – fogalmazott az üzletember, aki ezek szerint soha életében nem olvasott Mandiner-kommentet.

A potenciális üzlet indoklása a legbizarrabb sajtópiaci magyarázat volt, amit életemben hallottam. Tombor ugyanis azért tenne pénzt a lapba, hogy a Mandiner utána fórumot biztosítson az általa alapított kollégium diákújságíróinak, hogy legyen hol publikálniuk.

»Régóta keresek fórumot a Mathias Corvinus Collegiumban (MCC) tanuló diákjaink számára, ahol kipróbálhatják magukat, és megtehetik első lépéseiket az újságírói, közírói pályán.«

Gyilkos üzleti ötletnek tűnik. És hogy örülhetnek ennek a mandineres kollégák!

Az Index-alapító Gerényi Gábor, a Mandiner negyedének tulajdonosa a Cink kérdésére megerősítette: szóba került Tombor esetleges tulajdonszerzése, de szó sincs megkötött üzletről. A mandineresek olyan befektetőt keresnek, aki tőkeemeléssel szállna be.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MOPO3OB
2015. február 25. 12:06
Még mindig inkább Tombor mint Soros. A Cink helyében én inkább a 444 miatt aggódnék, mert ők azonos térfélen játszanak, és ott tartósan csak egy játékosnak van hely.
balbako_
2015. február 25. 08:03
Hol van már a tavalyi hó? (François Villon)
balbako_
2015. február 25. 08:03
De beszart, hogy nem a beltenyészet egymást nyaldosó akol melegéből jöhetnek emberek!
Morgen
2015. február 24. 12:44
A Mandiner a Heti Válasz sorsára juthat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!