Simicska Lajos zseniális menedzser!

2015. február 08. 13:36

Amit Ő elintézett én lehet, hogy egy hét alatt nem tudtam volna elintézni.

2015. február 08. 13:36
Széles Gábor
Facebook

„Amit azért el kell ismerni S.L. zseniális manager! Amit Ő elintézett/lemanagelt/ én lehet, hogy egy hét alatt nem tudtam volna elintézni.

Vegyük sorra:

1. Péntek du. elment a HÍR Tv-hez és megválasztatta magát a vezetőség által elnöknek. Ugyancsak elment a Magyar Nemzethez és kirúgta az »orbánistákat«. Leváltotta hivatalosan a régi vezetést és helyére kinevezte az újakat.

2. Megvette Liszkay Gábortól a részvényeket. Gondolom ez azt jelentette, hogy jogászoktól körülvéve, megfogalmazták az adás-vételi szerződést amit mind ketten aláírtak.

3. Péntek du? estefelé?, elérte valamelyik banknál, hogy kinyissanak és ne két órán belül utalják át a pénzt, hanem azonnal. Gondolom a pénznek a számlájára való beérkezése előtt az eladó aligha írta volna alá a szerződést. /Arra meg gondolni se merek, hogy törvényes vállalati utalás helyett, tu.i. 2 millió Ft felett ez a kötelező, bőröndbe vitte a »lét«./

4. Hazament, becsomagolt gyorsan a bőröndjébe vagy bőröndjeibe és kirohant a Liszt Ferenc reptérre. Egy fél nap alatt mindezt elintézni tényleg zseniális teljesítmény! Ja és közben még a Magyar Narancsnak mélyinterjút is tudott adni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tas0125
2015. február 08. 19:32
Lányi András Úr! Ön egy nagyon jó szándékú ember. De higgye el ez egy megcsináló dolog. Azt kell csak nagyon odafigyelni, hogy minimum problémával jöjjünk ki. A mi mai és jövőbeli gazdaságunk se tehet más megoldást. Mire elkészülnek, pl. egész ország villamos autóval jár. További 40 %, még nyitva a megujjólókkal, lépésről lépésre. A németek is, pedig böhöm gazdag nagy ország, de már másfél év után már szűkölnek. Míg a fúziók meg nem lesznek!
Mich
2015. február 08. 18:29
Jó a manager-szemszög, de Széles több fontos dolgot kihagyott: 1. Simlis Lali meghozta a "zseniális döntését", hogy totális háborút indít a Fidesz és a kormány ellen... 2. aztán gondosan elkerülte a munkatársait és a saját médiumait 3. és egy "zseniális" húzással az őt korábban csak mocskoló vörös Népszavához fordult és ott hirdette meg a háborúját 4. végül nagyon meglepődött, hogy főszerkesztői nem vállalták ezt az eszement aljasságot... (nem is gondolta, hogy ezeknek gerincük, mert neki nincs...) 5. aztán még az Indexre is volt ideje, ahol mocskolta a sokéves barátját 6. és mint "zseniális médiamenedzser", saját kézbe vette ezen médiumok irányítását...
Brigadéros
2015. február 08. 18:23
Frappáns írás, finom a humora! ...Azért a szánkózás nem kis kihívás lehet a Simicskának, ha mindezekhez képest egy hetet szán rá!!!
tas0125
2015. február 08. 18:15
Látom a liberók! pár hete még mocskos Oligarchia, mármint a Simicska. Most meg a Lajó! Úgy gondolják Nekik is gründol egy pártot a Lajoska. Egy piciny probléma azért van, kéne oda még egy Ovi is, meg egy Matolcsy, meg egy Varga. Ezen a pár napon, amit a Lajoska művelt ez mindent lerombolt, amit titokban épített magáról is egy láthatatlan szobrot. Nem a Király,hanem a szobor meztelen. Ez egy ordenáré bunkó, mert azt hiszi, hogy pénze van és ennél fogva azt "basz ki"akit akar. Demokratikusan megparancsolja azoknak, amit tegnap még hittek, holnap higgyek fordítva. És mit ad isten, valamikor Berecz et. idején volt az egy minden napos ügyecske. De Lajoska, ugyi ugyi, nem baszott még minden hajdú.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!