Gyurcsány szerint is az ellenzék ellen szavaztak a magyarok

2014. április 30. 09:13

Ha ma csak egy Gyurcsány-interjút hallgatsz meg, akkor semmiképp se ez legyen az. Bodoky Tamás szerint túl puhák voltunk, a DK-rajongók viszont már átkoznak, szórványosan.

2014. április 30. 09:13
Gerényi Gábor
gg.blog

Egy-két szenzitív infót azért kihúztunk az exminiszterelnökből, például azt, hogy szerinte a tisztán listás választási rendszer volna jó Magyarországon, az ebből következő kisebbségi kormányzással, meg azt, hogy a Fidesz ellopta az ő párt- és kampányfinanszírozási terveit-javaslatait és ezeket vezette be - és még azt is, hogy szerinte nincs semmi gond azzal, ha az oroszok világítják át a magyar titkosszolgálat működését, hiszen ők is a barátaink, nemcsak a NATO.

És igazat adott Spirónak: ezen a választáson az emberek nem a kormány, hanem az ellenzék ellen szavaztak.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. május 01. 00:42
"az oroszok világítják át a magyar titkosszolgálat működését" Te féreg: „Laborc életútja azt mutatja, hogy az MSZP-hez és Gyurcsányhoz való hűsége mellett lehetnek olyan kötődései is, melyek már stratégiai jelentőséggel bírnak. Az elhárítás jövőbeni főigazgatója az elmúlt rendszerben hat évet tanult a moszkvai Dzerzsinszkij Akadémián, együtt a jelenlegi orosz hírszerzés és elhárítás vezetőivel. A magyar kormány döntésével magára vonta a nemzetközi figyelmet is, ugyanis a NATO-ban prioritás, hogy visszaszorítsák az orosz beszivárgást a szolgálatokba, mely a mai napig folyamatos." http://hetek.hu/belfold/201107/vad_alatt_a_titkosszolgalati_vezerek
andre
2014. május 01. 00:34
nem tunik e fel,hogy a media mennyire futtatja a katasztrofalis LUZERT......(masutt ilyenkor hallgatnak,elgondolkoznak.....) jo lenne egy kis komolysag,talan-alazat!!
Negue
2014. április 30. 22:30
IGEN, ÍGY VAN!!! 4 éve meg a kormány, azaz (akkor is!) ellenetek szavaztak! Ahogy elnézem ez nagyon hosszú ideig így is marad!!!
elfelejtette
2014. április 30. 22:08
Vagy valami elképesztően furmányos módon ebből is támogatást próbál kicsikarni a különcködésével, vagy ez tényleg teljesen meghibbant.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!