Szervusz Polgi!

2013. július 21. 23:08

Szerényen, de határozottan segített mindenben a fesztivál szervezőinek, hogy minden simán menjen. Bringáján ülve járta a környéket és figyelte, hol tehetné hasznossá magát.

2013. július 21. 23:08
Kökényesi Gábor
Bánkitó siserehadosztálya

„A polgi. Nem szólíttatja magát sem méltóságos úrnak, sem más tiszteletet parancsoló módon. Olyan, akit megállítanak a emberek az utcán és a tóparton. Messziről ráköszönnek, ha meglátják és mosolyogva ráznak kezet vele. Mindenkihez van egy jó szava és egy érdeklődő kérdése.
Ő ilyen.
Ivanics András Bánk polgármestere. 

A színpad mellett találkoztunk és azonnal megkedveltem. Szerényen, de határozottan segített mindenben a fesztivál szervezőinek, hogy minden simán menjen. Bringáján ülve járta a környéket és figyelte hol tehetné hasznossá magát. nem tűnt »politikusnak«. Ahhoz túlságosan emberszaga volt. Semmi képmutatás, semmi rongyrázás. Mindenkivel tegeződve beszélgetett és gondos szemmel figyelte mi történik ebben a gyönyörű kis falucskában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakuttya
2013. július 31. 03:01
Mivan, a Kökényesit nem baszták hátba a 2006-os balhékért?
bunko_jobbos
2013. július 30. 22:21
1. Elárulom, hogy a legtöbb polgármester SAJÁT érdekében ilyen. Főleg az újabbak. Régebben be-becsúszott egy-egy kretén, de változnak az idők, ők is tanulnak sok mindent. Például azt, hogy úgyis a hatalom a lényeg, ezért megérni jópofizni. (Lásd: Párizs megér egy misét.) 2. Ettől függetlenül el tudom képzelni, hogy ez tényleg egy normális ember. Csak annyit akartam mondani, hogy politikusnál sosem tudod,hogy mi a máz és mi az igazság. (Tudnék mesélni.) 3. A politikusok nagy része normális ember, és becsületes is. Azonban annyi külső hatásnak kell megfelelniük, hogy az már fárasztó. Te, ha rossz napod van, megteheted, hogy nem engeded el a zebrán a kicsit bizonytalan gyalogost, ő nem, mert másnap a falurádió csak arról szólna. Mosolyogva kell elenengednie mindenkit. de cserébe elvárják (az okosabban, akik mindenhez értenek), hogy minimálbért keressenek, sőt még annál is kevesebbet. Ilyen ez a világ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!