Az ősz megöli az iWiW-et?

2012. október 11. 10:13

Kár érte. Nem volt az rossz dolog, hogy saját, nemzeti közösségi oldalunk volt.

2012. október 11. 10:13
Berényi Konrád
Onlinemarketing blog

„Jelenleg az iWiW már nem éri el a napi fél milliós látogatószámot, sőt, vannak napok bőven 300 ezer alatt is... Ez így folytatódik, lassan 200 ezer alá is be fog nézni a grafikon, ami idén januárhoz képest is egy jelentős esés. Ha a trend marad, év végére elveszítheti a januári látogatói szám kétharmadát a szolgáltatás! (...)

Másrészt ott van az iWiW-nek egy hatalmas adatbázisa - ugye te sem regisztráltál még ki? Bár egyre kevesebben nézzük (a heti látogatószám is egy millió alá került), de azért ismerjük és emlékszünk rá. Talán eléri azt az alacsony szintet a látogatottság, hogy minden mindegy alapon lehet egy teljes újragondolása a szolgáltatásnak. Más kérdés, lesz-e olyan, aki majd akkor pénzt is rakna bele. Ha nem, akkor a lecsúszás biztos nem fog megállni, ez már elmondható. Most még nem tudni, hol van a padló, mennyi az a szint, ahol majd beáll az egyensúly, de félek, ez nagyon lent lesz.

Kár érte. Nem volt az rossz dolog, hogy saját, nemzeti közösségi oldalunk volt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trillian
2012. október 13. 01:50
Nem tudom, a grafikon alátámasztja-e, de szerintem az arculatváltás FB irányba nem biztos, hogy jó ötlet volt. Ráadásul jelentősen megnőtt az oldal erőforrás igénye, sokan még régi géppel rendelkeznek. A G+-nak szerintem lenne jó szolgáltatása, mert az Facebook-ot is azért nem használom, mert ha valamire reagálok, mindenki látja. Viszont az is biztos, hogy harmadik közösségi portálba már nem kezdenék bele.
StG
2012. október 12. 20:03
Szerintem megártott neked a sok zsidózás. Bár ki tudja, nézz körül, hátha a Moszad már a spájzodban van... A cikkben meg az ottani kommentekben leírtak minden fontosat: Az iwiw ebben a formában lényegében halott. Pont a rossz ütemben nem fejlesztettek, aztán meg fejlesztettek rajta dolgokat.
trespass
2012. október 12. 20:02
Biztos, hogy azért szar, mert a Kóka tárolja a szervert?
Stego
2012. október 12. 20:02
Talán nem kellett volna Kóka cégének (vagyis az izraeli titkosszolgálatnak) adni a szerver tárolásának jogát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!