Jogunk van bulizni

2011. december 13. 21:01

Szervezetünk 15 éves születésnapját méltó körülmények között, egy fergeteges, messze fővárosi átlag alatti költségvetésű, saját keretünkből finanszírozott rendezvénnyel ünnepeltük meg. Nincs ebben semmi kivetnivaló, sőt büszkék vagyunk rá.

2011. december 13. 21:01
Oroján Sándor
orojan.blog.hu

„Helyszín: a Moulin Rouge, nem »luxuslokál«, hanem egy fiatalok körében közel tíz éve népszerű hétvégi diszkó, a fővárosban átlagos belépővel és árakkal. A Moulin Rougera ideális mérete, könnyű megközelíthetősége és kétségtelen ismertsége miatt esett a választás, de ez volt a legkedvezőbb feltételeket kínáló szórakozóhely is egyben. Hamis minden állítás és képi illusztráció, amely fellépő hölgyekre utal, ilyesmi a Fidelitas rendezvényein soha eddig, így most sem volt. Ez a képgalériából is kitűnik.

Költségek: a sok helyen tévesen megjelent,
»több mint egymilliós« árral szemben, szerződés alapján 829 ezer forintot fizetett a Fidelitas saját költségvetéséből, ami az este folyamán megforduló 500 vendégünkre vetítve jóval kevesebb, mint 2000 Ft/fő. Ebbe a szülinapi torta, az akciós italárak és a DJ-k díja is beleértendő. Kérdezem, hol találunk még ilyen áron, ilyen kedvező feltételeket Budapesten?

Jótékonyság: a Csillagszóró nevű, jótékonysági akcióról lekicsinylően ír néhány orgánum, holott a szülinapi bulin közel 100 000 Ft gyűlt össze adományként. Összességében pedig már több millió forint értékű adományt gyűjtöttek össze a Fidelitas tagjai!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. április 02. 10:53
Föl, föl ti rabjai a padnak föl föl te éhező diák a vizsgák naapjai jönnek és rabságodnak vége már A múltat végképp eltörölni rabszolgahad indulj velünk és egyre butábbak leszünk
Koronás címer
2012. április 02. 10:48
Nem volt csapolt sör (!!!), csak 0,33 Gösser. Árban így egy "korsó" megközelítőleg 550 Ft volt. A tömények persze olcsóbbak voltak, 450 Ft-tól. Valami barom kitalálta, hogy legyen VIP. Ilyen még nem fordult elő a Fidelitas történetében. Szégyen. Fidelitas tagként mondom hogy gáz volt. Nagyon. Legközelebb ne egy kokain-bárba legyen a születésnapi buli. Mindent összevetve még így is drága volt, a korábbi szülinapokhoz képest ez volt a legrosszabb. A dj sem állt a magaslatokon, DJ. Pópa 1000* jobb. Klub zene ment a szokásos retro buli helyett, az emberek alig táncoltak. Soha többet ilyen bulit. Szégyen!!!
Zokni
2011. december 14. 08:38
Nem tudok mit felhozni ellene, pedig igazán szeretnék...Végül is a tizediket is így ünnepelték meg. Majd az évtizedes politikai küzdelmek után ők is összeülnek, és boldogan emlékeznek a régi időkre, és nem néznek egymás szemébe, amikor eszükbe jut, hogy valójában milyen tisztességes célokért is indultak, és most ugyanezekért a célokért éppen VELÜK szemben indulnak el - mások...
G. Pantyelejevics
2011. december 14. 07:44
Azori-szigetek 200ezerből, Moulin Rouge-os mulatozás "kevesebb, mint kétezer"-ből. Segítsen valaki! Én lemaradtam arról a törvényről, ami kimondja, hogy a fidesznyikeknek minden 20 évvel ezelőtti áron van. Melyik salátába tették bele?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!