Olaszországba utazott Dejan Sztankovics, nem lesz ott a Fradi kispadján hétvégén

2024. április 13. 15:56

A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője Milánóban van, mivel fia kórházba került.

2024. április 13. 15:56
SZTANKOVICS, Dejan

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

A Fradi a közösségi médiában posztolta a szerb szakvezető üzenetét. Sztankovics elmondta, hogy a fiát, Stefant néhány nappal ezelőtt kórházba szállították, és ahogy fogalmaz, rendkívül nehéz meccset kell megvívniuk, ezért ott a helye mellette.

Remélem, a következő három-négy napban megkapjuk a vizsgálati eredményeket és megkezdheti a rehabilitációt. Ebben a helyzetben a család az első”

 – mondta az FTC futballistáinak vezetőedzője, akivel valószínűleg minden édesapa egyetért.

Az OTP Bank Ligában 11 pontos előnnyel vezető Ferencváros a 28. fordulóban vasárnap délután (16:30) a Zalaegerszeg otthonában lép pályára, a csapatot a másodedző, Leandro vezetheti.

 

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­­A­ ­­­d­ö­­­g­ö­­­s­ ­­l­­­á­­n­­­y­­­o­k­ ­­v­­á­r­­­n­­­a­­k­ ­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
Tommaso
2024. április 13. 18:20
victorynak van pofája azt állitani magáról, hogy a jövőbe lát. Még azt sem tudja ez a szerencsétlen, hogy jósolni veszélyes, (pofáraesés-veszélyes), főleg ha a jóslat a jövőre vonatkozik.
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. április 13. 18:19 Szerkesztve
szerb buzi- buzi fradi
Tommaso
2024. április 13. 17:59
Ebben a helyzetben a család az első” – mondta az FTC futballistáinak vezetőedzője, akivel valószínűleg minden FRADI-szurkoló édesapa egyetért. Akkor is, ha a csapatnak hétvégén a bajnoki cimről döntő mérkőzése lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!