„Miért nem játszol úgy Liverpoolban, mint ahogy a magyar válogatottban?” – kemény kritikát kapott Szoboszlai Dominik az EL-vereség után

2024. április 13. 16:52

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya csereként állt be a Liverpoolba az Atalanta elleni Európa-liga negyeddöntő első mérkőzésén, és a lefújás után számos kritikát kapott a 3–0-s vereséget követően.

2024. április 13. 16:52
SZOBOSZLAI Dominik

Nyitókép: MTI/EPA/Adam Vaughan

Élete talán legrosszabb meccsét játszotta Szoboszlai az Anfield Roadon csütörtökön. Az olasz csapat óriási meglepetésre, 3–0-s győzelmet aratott Angliában, s óriási lépést tett a negyeddöntőbe jutáért az Európa-ligában. A Liverpool magyar középpályása csereként a 46. percben állt be, s a vendégek harmadik gólja az ő labdaeladásából született. A meccs után sokan kritizálták Szoboszlait, hogy kissé hanyagul futott vissza segíteni a társaknak, így tudta a kipattanót zavartalanul belőni Mario Pasalic. Szoboszlai a Manchester United elleni múlt heti, 2-2-es döntetlen alkalmával sem remekelt, azt követően sok liverpooli szurkoló panaszkodott rá, most pedig újabb gyűlölködők jelentek meg az Instagram-oldalán – írja a Mertopol.

„Miért nem játszol úgy Liverpoolban, mint ahogy a magyar válogatottban, tesó?” – kérdezte egy rajongó. „Harvey Elliott jobb nálad tesó, három gól 75 millió euróért…” – írta egy másik. „Többet kéne gyakorolnod a lövéseket. Ha betalálsz, akkor nyerünk. Nagyon sok helyzeted van!” – vélte egy magyar drukker.

Teljesítménye hanyatló, foci helyett inkább a hajával és a telefonjával játszik”

– érkeztek a legutóbbi posztja alá a bántó megjegyzések.

Sokak szerint a Pool 23 éves magyar középpályása valóban hullámvölgyben van, azonban nem szabad elfelejteni, hogy összességében remek debütáló évet teljesít. A tavaly nyáron az RB Leipzigtől 70 millió euróért (26 milliárd forint) szerződtetett Szoboszlai álomszerűen indított és rögtön meghatározó játékosa lett az angol topcsapatnak, amely harcban van a bajnoki címért. Az angol Ligakupában szerzett két góljával nagy érdemei voltak abban, hogy végül a Liverpool megnyerje a sorozatot. Az FA-kupából már kiesett a csapat, és nagyon úgy fest, az Európa-ligában sem jut a legjobb négy közé.

Amúgy az angol sajtótól is rengeteg kritikát kapott Szoboszlai, a helyi újságírók csúnyán beleszálltak, meg persze a társaiba is a blamás vereség után. De tudni kell, hogy az angol labdarúgás világában ez megszokott, hogy egy-egy gyengébb teljesítmény után nagyon kritikusak a futballistákkal. Ugyanakkor minden játékosnak, csapatnak van rossz napja, s Szoboszlainak sem kell a szívére vennie ezeket a támadásokat. Ráadásul mindjárt itt a lehetőség a bizonyításra, vasárnap a Crystal Palace-t fogadják a Vörösök a Premier League-ben az Anfield Roadon.

 

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­­A­ ­­d­ö­­­g­ö­s­­ ­l­­á­n­­y­­­o­k­­ ­v­­á­r­­n­­a­­k­ ­­­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
rugbista
2024. április 14. 16:36
Dominik a gondjuk? A Crystal Palace ellen a két dél-amerikai helyzetpocsékoló mindent elbaxott, Dominik két labdát gurított oda csapattársnak, mindent kihagynak! Dominik, lőjél, baxod, ezek mindent kihagynak, hívják Nuneznek, Diaznak, Jotának vagy Jonesnak!
KBA98
2024. április 14. 11:27
Tudtommal nem egyedül játszik egy meccsen! Talán a többieket kéne piszkálni nem őt!
Töki
2024. április 14. 10:31
Abszolút nem játszik rosszul. Aki ilyeneket ír, az 1 provokátor fasz! Ennyi! Csináld csak Dom!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!