Még nem ünnepelhet a Leverkusen, Lőw Zsolt irányításával nyert a Bayern

2024. április 13. 19:05

Az eltiltott Thomas Tuchel helyett a magyar edző vezényelte a münchenieket az 1. FC Köln elleni bajnokin, s 2–0-ra nyertek.

2024. április 13. 19:05
null

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

A német első osztályú labdarúgó-bajnokság, a Bundesliga 29. fordulójában a Bayern München hazai pályán a vártnál nehezebben, de végül Guerreiro és Thomas Müller második félidőben szerzett góljával 2–0-ra legyőzte a kiesés elöl menekülő Kölnt. Az eltiltását töltő Thomas Tuchel helyett ezúttal Lőw Zsolt irányította a bajorokat, akiknek mindenképpen győzniük kellett, hogy életben tartsák halvány esélyüket a bajnoki címre. Nem ment gördülékenyen a játék most sem Kimmichéknek. A kiesőjelölt ellen, az óriási fölény ellenére csak a hajrában biztosították be a győzelmüket.

A Bayernnek ezzel a sikerrel van még matematikai esélye a bajnoki címre, de a valóságban ez csak nagyon pici.

Amennyiben vasárnap a Bayer Leverkusen hazai pályán megveri a Werder Brement, akkor öt fordulóval a vége előtt, története során először megnyeri a német élvonalbeli futballbajnokságot.

A másik magyar érdekeltségű klub, az RB Leipzig rendkívül fontos három pontot szerzett hazai pályán a Wolfsburg ellen. A Gulácsi Pétert és Willi Orbánt kezdőként a soraiban tudó lipcseiek 3–0-ra nyertek, s ezzel továbbra is a negyedik helyen állnak, ám így is nagy harcot vívnak a Mönchengladbachban 2–1-re győző Borussia Dortmunddal a Bajnokok Ligája-indulásért.

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­­ö­g­ö­­­s­­­ ­­­l­á­­n­y­o­k­­ ­­­v­á­­r­n­­a­­­k­ ­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Tommaso
2024. április 14. 00:41
Orbán Viktor - a magyar jogállam szétverője - megtiltotta a leszbikus játékos további, válogatottbeli szereplését. A magyar válogatottban analfabéták, tolvajok, rablók, erőszaktevők, külföldnek kémkedők, doppingolók szerepelhetnek, de más nemi identitásúak NEM. 2010 óta ez egy ilyen szar ország lett. Nem csoda hogy évente 50.000-rel fogy a létszáma. a revens1 álnevú fidesz troll megpróbált érvekkel reagálni, de kudarcot vallott. Hiába no , érvek nélkül, tények ellen nem lehet....
Tommaso
2024. április 13. 19:46
A cikk egy baromság. NEM a bajnoki cimvédés halvány esélye miatt kellenek a BM-nek a pontok, az már elúszott. Hanem az ezüstérem miatt. Most annak a megszerzése A CÉL.
Tommaso
2024. április 13. 19:35
Orbán Viktor - a magyar jogállam szétverője - megtiltotta a leszbikus játékos további, válogatottbeli szereplését. A magyar válogatottban analfabéták, tolvajok, rablók, erőszaktevők, külföldnek kémkedők, doppingolók szerepelhetnek, de más nemi identitásúak NEM. 2010 óta ez egy ilyen szar ország lett. Nem csoda hogy évente 50.000-rel fogy a létszáma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!