Kórházban ápolják a Diósgyőr legendáját

2024. április 11. 15:46

Tatár György, a korábbi válogatott labdarúgó állapotáról semmit sem árult el a klubja.

2024. április 11. 15:46

Nyitókép: dvtk.eu
 

A DVTK Aranycsapatának középpályása, a 11-es magyar válogatott – a nemzeti csapatban 5 gólt szerzett – Tatár György néhány héttel ezelőtt kórházba került, és Miskolcon ápolják. A 71 éves, kétszeres kupagyőztes korábbi futballista most a Diósgyőri VTK Labdarúgó Sportakadémia játékosmegfigyelőjeként dolgozik, állapotáról a klubja is beszámolt, de elég szűkszavúan: „Tatár György családja arról tájékoztatta a DVTK vezetését, hogy a Diósgyőr 11-szeres válogatott, labdarúgója a napokban súlyos betegséggel kórházba került. A klub folyamatosan figyelemmel követi a 71 esztendős legendás játékos állapotát, amiben csak tudjuk, támogatjuk a családot” – írják a honlapon.

Ebből persze nem derül ki, mi történt Tatárral. Szerettünk volna többet megtudni az állapotáról, de a miskolci klub sajtóosztálya azt közölte a Mandinerrel, hogy részleteket nem akarnak mondani, csak ami a weboldalon van. A BOON érdeklődésére Tatár György felesége sem kívánt részleteket megosztani a nyilvánossággal az egykori kiváló labdarúgó egészségügyi állapotáról.

A DVTK-val kétszeres Magyar Kupa-győztes (1977, 1980), az NB I-ben bajnoki bronzérmes (1979) népszerű labdarúgó, aki pályafutása alatt a Diósgyőrön kívül mindössze két csapatban futballozott (egy évet a Honvéd Papp József SE katonacsapatában, illetve pályafutása végén szintén egy évig, a spanyol CD Castallon labdarúgója volt) tavaly szeptember 10-én töltötte be a 71. életévét.

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:11
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­­ö­­g­­ö­­s­ ­l­­á­­­n­­­y­­o­k­ ­­­v­­á­­r­n­a­­k­­­ ­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
wattafak
2024. április 11. 16:22
11-es játékos. Ja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!