Hová tűnt Dejan Sztankovics, a Ferencváros vezetőedzője?

2024. április 11. 13:08

A DVTK elleni 2–1-es szerdai győzelem után a másodedzője helyettesítette a „technikai okokból” távolmaradó szerb szakembert.

2024. április 11. 13:08

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

 

Egyre közelebb a bajnoki címvédéshez a Fradi. Az FTC labdarúgócsapata szerdán hazai pályán 2–1-re verte a Diósgyőrt az NB I 21. fordulójából elhalasztott bajnokin. Ezzel már 11 pont a Ferencváros előnye a tabellán a második helyezett Paks előtt. Hat forduló van még hátra az OTP Bank Ligából, s ekkora előnyről azért már nem szoktak elbukni csapatok, szinte biztos, hogy az idén is a Fradi lesz a bajnok, kérdés inkább csak az, hogy hányadik fordulóban.

A DVTK elleni meccs után érdekes módon nem a zöld-fehérek vezetőedzője, Dejan Sztankovics nyilatkozott, hanem helyette Leandro értékelt. 

A brazil másodedző elárulta, a szerb tréner „technikai okok miatt maradt távol” a sajtótájékoztatótól. 

Hogy ez pontosan mit jelent, csak találgatni tudjuk.

„Megérdemeltük a három pontot, az első félidőben rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, ezeket jobban is értékesíthettük volna, de magabiztos előnnyel vonultunk szünetre. Az öltözőben azt beszéltük meg, hogy ugyanezzel a hozzáállással jövünk ki a második félidőre. Az első tíz percben aztán tartottuk is magunkat ehhez, de az utolsó félórában egyértelműen visszaesett a játékunk minősége, dolgoznunk kell azon, hogy 90 percen keresztül ezt az iramot tudjuk tartani” – nyilatkozta Leoandro.

A pályaedző azt is elmondta, 25 remek játékos alkotja a keretüket, édes teher a stáb számára, hogy eldöntse, mikor ki játsszon. Szerinte a fiúk közül mindenki kezdhetne bármelyik mérkőzésen.

„Örülünk annak, hogy Traoré, Zachariassen és Szevikjan is egyaránt bevethető, természetesen okoz némi fejtörést a vezetőedzőnek, hogy melyiküket állítsa be, mindannyian kiváló futballisták, több poszton is megállják a helyüket. Most 11 ponttal vezetjük a bajnokságot, van még hátra hat forduló, még nem dőlt el semmi. Az a célunk, hogy behozhatatlan előnyre tegyünk szert, motiváltak vagyunk, az edzéseken mindenki a maximumot nyújtja, a bajnokságban pedig jobban dominálunk, mint a szezon őszi felében” – véli az edző.

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:11
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­­ö­­g­­­ö­s­­­ ­­l­á­n­­­y­o­­k­­ ­­­v­á­r­­­n­a­­k­­­ ­­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
zakar zoltán béla
2024. április 11. 17:46
Egy roncs a bácsi.
oberennsinnen49
2024. április 11. 13:59
A címben feltett kérdésre, megkaptuk a választ, az írásból. vagy mégsem? De, hogy a magyar játékvezetés, mint minden, ami az MLSZ-hez köthető, egy nagy nulla, az tény. Szégyen, hogy nincs magyar bíró a nemzetközi porondon, mert zsolt istvántól kezdve: MINDIG VOLT.
bagoly-29
2024. április 11. 13:50
Mert megvolt a véleménye ennek a játékvezetőnek a ténykedéséről is s nem akart letiltást miatta a MLSZ széplelkű fegyelmi bizottságától! Csak vagy két elmaradt büntető + DVTK-s kiállítás szárad a lelkén (meg a VAR szobában ülőkén).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!