Eldőlni látszik a bajnokság, már 11 pont a Fradi előnye

2024. április 10. 20:09

A Ferencváros labdarúgócsapata szerdán hazai pályán 2–1-re verte a Diósgyőrt az NB I 21. fordulójából elhalasztott bajnokin.

2024. április 10. 20:09
Ferencváros-Diósgyőr NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés, 2024. 04. 10. - Fotó: Fradi.hu

Nyitókép: Fradi.hu

 

Azok a hazai szurkolók, akik nem voltak ott a kezdésre a Ferencváros–Diósgyőr meccsen a stadionban, bánhatták, mert így lemaradtak Varga Barnabás góljáról. A zöld-fehérek már a 35. másodpercben megszerezték a vezetést, a hatalmasat hibázó Bokros Szilárd röviden hazaadott labdájára lecsapott az FTC csatára, ügyesen megkerülte Danilovics kapust, majd a kapuba lőtt. Húsz perccel később már kétgólos volt a Fradi előnye. Az eddig csak peremembernek számító Szevikjan a jobb oldalról húzott befelé, majd ballal varázslatos tekert a jobb felső sarokba. Az örmény válogatott szélső megpróbálta lemásolni az első ferencvárosi gólját, a 34. percben ismét a jobb oldalról lőtt veszélyesen, de ezúttal kicsivel célt tévesztett. A félidő vége előtt még Abu Faninak és Loncarnak is volt egy-egy nagy lehetősége, de maradt a 2–0-s hazai vezetés.

A fordulás után visszavett a tempóból az FTC, méghozzá olyannyira, hogy szépített a Diósgyőr. Az 52. percben elaludt a hazai védelem, Ibrahim Cissé hibája után Pozeg Vancas pedig tette szorossá az állást. A bajnoki címvédő győzelme azonban nem forgott veszélyben, s végül 2 – 1-re legyőzte a DVTK-t.

Tavasszal még veretlen az FTC, és ezt megőrizte szerdán is. Az NB I-es bajnokságban toronymagasan, már 11 ponttal vezet a Fradi a Paks előtt, és szinte biztos, hogy az idén is a zöld-fehérek lesznek az aranyérmesek.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:12
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­ö­g­­­ö­­­s­ ­­l­­­á­­n­y­­­o­­­k­­ ­­­v­­­á­­r­­n­­­a­k­ ­­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
nemmondom
2024. április 11. 15:58
A cikkíró, ha látta volna a meccset, a második félidőt is figyelembe véve , tisztességesebb lett volna, ha azt írja, hogy a Fradi 2:1-re legyőzte a Diósgyőrt.
Egyszeriember
2024. április 11. 09:16
Eldőlt az még tavaly júliusban. Vagy évekkel ezelőtt.
FAdamus
2024. április 11. 08:21
Ezért nem nézem az NB1-et. Már az első meccs előtt lehet tudni ki a bajnok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!