Az olasz edző szerint ezért példaértékű Szoboszlai és a Liverpool

2024. április 11. 10:02

Az Európa-ligában az Anfield Roadon vendégszereplő Atalanta labdarúgócsapatának trénere, Gian Piero Gasperini elemezte az angol sztárcsapatot.

2024. április 11. 10:02

Nyitókép: Atalanta Facebook

 

A második számú európai kupában már a negyeddöntők következnek, a Liverpool az Atalantát fogadja csütörtökön este az EL-ben. A meccs előtt az olasz csapat vezetőedzője, Gian Piero Gasperini nemcsak a saját csapatáról nyilatkozott, hanem az ellenfélről is.

„A Liverpool nagyon erős, igazából minden poszton klasszis futballistái vannak. A csatársorban Szalah és Darwin Nunez, a középpályán Szoboszlai és Mac Allister, a védelemben Van Dijk és Robertson, no meg a kapuban Kelleher. Borzasztóan erős Jürgen Klopp kerete, s masszív a csapata. A támadásaik életveszélyesek, erre felhívtam a játékosaim figyelmét is. Példaértékű, ahogy a német mester összerakta a Poolt. Még sok játékos van a korábbi bajnokcsapatból az ellenfél keretében, de

 az aranyérem óta több fiatal játékost is nagyon jól beépített a kollégám a Liverpoolba. Ez egy követendő példa.

 Nagy véletlenek nincsenek a futballban, így engem sem lep meg, hogy megint az angol bajnoki címért harcol ez az együttes. Az nem tudom, hogy meg is nyeri-e a Premier League-et, de azt igen, hogy komoly esélye van rá” – mondta Gasperini a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

Az olasz szakember azt is elárulta, örül, hogy egy csodálatos stadionban fognak játszani csütörtök este. Az Anfield Roadnak fantasztikus atmoszférája van szerinte, ami fel kell, hogy dobja a futballistáit.

„Megérdemeltük a lehetőséget, hogy itt játsszunk ebben a fantasztikus arénában, de persze azért megpróbálunk mindent megtenni annak érdekében, hogy a hazai közönség elcsöndesüljön. Voltunk mi már itt korábban, ismerjük, milyen a hangulat. A 2020-as Liverpool elleni meccsekhez képest három-négy játékosunk maradt, de ők azért még emlékeznek az atmoszférára” – nyilatkozata az olasz edző.

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:11
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­­­ö­­­g­­ö­s­­ ­l­á­n­­y­­o­k­­ ­­v­­­á­r­n­a­­k­ ­­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Interista
2024. április 11. 12:43
Kellehert leszámítva jól látja a dolgokat Gasperini. A védelem, a középpálya és a támadó sor is nagyon erős. De ez a kapus harmat gyenge. A Dibusz, Gulácsi páros bármelyike is jobb. Alisson nagyon kell vissza a liverpooli kapuba.
2xli
2024. április 11. 10:21
Csak a focihoz nem értő angol drukkerek fikázzák mostanában Dominik játékát, Nem értik mostanában milyen szerepet játszat vele Klopp, Érdekes, hogy a neves szakértők, edzők elismerik őt. Azért néha jó lenne, ha egy egy bomba góllal megörvendeztetné a drukkereket. Elég volt az önzetlenségéből, főleg, hogy a többiek nagy része kifejezetten önzők.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!