<![CDATA[vallalkozas.mandiner.hu]]> http://vallalkozas.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Új magyar startup állhatott a rajtvonalhoz]]> Már kaphatóak a Magyar Fejlesztési Bank Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő társaság Startup Tőkeprogramjának támogatásával elindult vállalkozás által gyártott tisztítószerek.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Erősödik a vállalkozói kedv Magyarországon]]> Világszerte erősödik a vállalkozói kedv és mi, magyarok is optimistábbak vagyunk az Amway vállalkozói kutatása szerint. Kitartásban elsők vagyunk, ám az önbizalomhiány is tetten érhető.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gerényi Gábor (Midi): Magyar szintiért van oda a világ összes basszusgitárosa]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Karl-Heinz Keth (Index): Bebizonyítottuk, hogy érdemes halottaknak hinni]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Balatoni Kata (Dobbantó program): Vállalkozó anyaként, stresszmentesen]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A minimálbér erejéig adómentes lett a duális képzésben résztvevők díjazása]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kkv-kat segítő programot indít a kormány (videó)]]> A magyarországi kis- és középvállalkozások nem használják ki a digitális eszközök előnyeit, ennek orvoslására indított el a kormány egy szemléletformáló rendezvénysorozatot.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kevesebb a német és osztrák hátterű cég itthon, cserébe több az ukrán]]> A meghatározó vállalkozások körében csökken a külföldi érdekeltségű cégek aránya, jelentősen megnőtt ugyanis a hazai érdekeltségű vállalatok száma, derül ki az Opten céginformációs szolgáltató felméréséből.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Digitalizáció és fenntarthatóság: Győrben indult el a Modern Vállalkozások Programja]]> Győrben tartották a Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz Digitálisan! nyitókonferenciáját. A kamara, a Kormányzati Fejlesztési Ügynökség és az Informatika a Társadalomért Egyesület közös programjának célja, hogy elősegítse legalább háromezer kis és közepes vállalkozás digitalizációját.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Új vállalkozói mértékegységet vezet be a Bridge Budapest]]> [...] Bővebben!
]]>