<![CDATA[vallalkozas.mandiner.hu]]> http://vallalkozas.mandiner.hu/ hu-HU <![CDATA[Megvette a Prezi az Infogr.amot]]> Bejelentette első cégvásárlását a Prezi: a magyar vállalat az adatvizualizációval foglalkozó lett Info.gramot vásárolta meg, de a cégek továbbra is külön működnek majd.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Sörivással az alkoholizmus ellen]]> Ilyen még nem volt Magyarországon: három régi barát, Alvégi Lóci, Káldi Márton és Ádám István megalapította a SHARE-t, amely gyakorlatilag automatizálja a jó cselekedeteket: aki ezt a kézműves pilsenit, vagy alkoholmentes citromos barna verzióját választja, rögtön hozzá is járul valamilyen jótékony célhoz. A sör árának egy része ugyanis civil szervezetekhez kerül, tehát csak inni kell az adakozáshoz. A kezdeményezés mögé már beállt Kovács Patrícia színésznő, az Amnesty International Magyarország és Kovács Kokó István is, ráadásul a SHARE lesz idén a Bánkitó Fesztivál hivatalos söre. Interjú.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Új magyar startup állhatott a rajtvonalhoz]]> Már kaphatóak a Magyar Fejlesztési Bank Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő társaság Startup Tőkeprogramjának támogatásával elindult vállalkozás által gyártott tisztítószerek.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Erősödik a vállalkozói kedv Magyarországon]]> Világszerte erősödik a vállalkozói kedv és mi, magyarok is optimistábbak vagyunk az Amway vállalkozói kutatása szerint. Kitartásban elsők vagyunk, ám az önbizalomhiány is tetten érhető.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Gerényi Gábor (Midi): Magyar szintiért van oda a világ összes basszusgitárosa]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Karl-Heinz Keth (Index): Bebizonyítottuk, hogy érdemes halottaknak hinni]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Balatoni Kata (Dobbantó program): Vállalkozó anyaként, stresszmentesen]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[A minimálbér erejéig adómentes lett a duális képzésben résztvevők díjazása]]> [...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kkv-kat segítő programot indít a kormány (videó)]]> A magyarországi kis- és középvállalkozások nem használják ki a digitális eszközök előnyeit, ennek orvoslására indított el a kormány egy szemléletformáló rendezvénysorozatot.
[...] Bővebben!
]]>
<![CDATA[Kevesebb a német és osztrák hátterű cég itthon, cserébe több az ukrán]]> A meghatározó vállalkozások körében csökken a külföldi érdekeltségű cégek aránya, jelentősen megnőtt ugyanis a hazai érdekeltségű vállalatok száma, derül ki az Opten céginformációs szolgáltató felméréséből.
[...] Bővebben!
]]>