Fantom Sensory Music

2016. január 22. 13:22

A Massive Attack új számát a szívünk ritmusával is tudjuk akár remixelni.

2016. január 22. 13:22
Roberto Baldwin

2010-ben jelent meg a legutolsó Massive Attack album. Nemsokára indul az új turné, jönnek az új lemezről a dalok. Hogy haladjanak a korral bevetették a kortárs technológiát az iOS alkalmazást a zene és a koncertek reklámozására. A Fantom Sensory Music viszont nem a grafikájával és a videós trükkjeivel kápráztatja el a közönségét.
 
 

Az iPhone kamerája figyeli a szívverésünket és ezzel remixelhetjük az alkalmazásba került videós anyagot. (Hasonló megoldást már szívritmus figyelő programok is használnak, ott az ujjunkat kell a kamerára helyezni és a pulzusunkat figyeli a mobilunk). Ha kiremixeltük magunkat az eredményt megoszthatjuk a közösségi médián (Twitter, Instagram és társai) is.
 
 
A trükk az egészben az, hogy nem mindegy mikor készítjük a remixet, mert más alapot játszik délután 4-kor vagy reggel 7-kor a Fantom. Az alkalmazás a legegyszerűbben Apple Watch-on működik, erre az operációs rendszerre is kijött belőle egy verzió (ez könnyebben figyeli a szívünk ritmusát a csuklónkon keresztül). 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!