Jön a BÓNUSZ!

2015. október 27. 16:40

Hamarosan itt van Közép-Európa legnagyobb egynapos indoor fesztiválja, a BÓNUSZ, amely közel negyven DJ-t és producert fog felvonultatni a nemzetközi és hazai szcéna legjavából.

2015. október 27. 16:40

November 21-én  kerül megrendezésre a DEADCODE PRODUCTION és a THUNDER  szervezésében Közép-Európa legnagyobb egynapos indoor fesztiválja, a BÓNUSZ Electronic Music Festival, amely közel 40 DJ-t és producert fog felvonultatni a nemzetközi és hazai szcéna legjavából. Az évről-évre Magyarország leglátványosabb eseményeként emlegetett BÓNUSZ pedig idén sem fog engedni a megszokott színvonalból, hiszen a legnagyobb előadók mellett elképesztő vizuális- és lézer show fog társulni az estéhez. A négy helyszínre szervezett line up a jelenkori e-zene legelismertebb alakjait, valamint a legnagyobb fesztiválok előadóit fogja felvonultatni a budapesti Hungexpo-n, akik a THUNDER, a DEADCODE, a B MY LAKE arénákban, valamint a Soundhead Terrace-on lépnek majd fel. A THUNDER Arena fellépői a világ legnagyobb fesztiváljairól jönnek Budapestre.

 
Érkezik a kanadai DVBBS, amely az egyik legkeresettebb DJ formáció jelenleg a világban. Jön TUJAMO is, aki szintén több tízezres tömegek előtt bontja le rendszeresen a színpadokat. Fellép a holland DYRO, aki jelenleg a szcéna egyik legtermékenyebb producere, illetve a világ fesztiváljainak legmeghatározóbb nevei között szereplő JULIAN JORDAN  is. Magyar részről pedig ott lesz a  nemzetközi hírnévre szert tett STADIUMX, továbbá ANDRO, JULIA CARPENTER, METZKER VIKTÓRIA és LOTFI BEGI. A DEADCODE Arena-t idén is a legnívósabb kortárs techno fogja meghatározni, ahol fellép a techno bárójaként emlegetett DAVE CLARKE, illetve az amerikai  DUBFIRE. Jön napjaink, és a műfaj egyik legizgalmasabb párosa: a birminghami techno legenda, SURGEON, illetve a New York-i LADY STARLIGHT, akik közös élő  szettel edzik majd a techno  arénát. Nem mellesleg ott lesz a Drumcode csillag, ALAN FITZPATRICK, REBEKAH a szintén legendás CLR-től, az olasz SASHA CARASSI, valamint az üstökösként berobbant BLACK ASTEROID;nilletve a DEADCODE vezér HOT X, továbbá SANFRANCISCOBEAT és BUDAI is.
 
A B MY LAKE Arena falait pedig olyan nemzetközi nagyságok fogják bevenni, mint a hét év után új albummal készülő LOCO DICE  Düsseldorfból, az egykori Art Department-tag, KENNY GLASGOW,illetve a berlini GREGOR TRESHER. De élő szettel készül PETAR DUNDOV, jön CALEB CALLOWAY New Yorkból, illetve JAY LUMEN, valamint DANDY, GABOR KRAFT és SNILLOC. A BÓNUSZ  szabadtéri színpadát idén is  a Soundhead fogja fémjelezni, mégpedig BERNATHY ZSIGA, BETA, BOHUMIL, a COLLECTIVE  MACHINE, JAMES  COLE,  MATEO & SPIRIT,  NORA  MATIS, a SECRET FACTORY, valamint YVEL & TRISTAN fellépéseivel. A színpad a novemberi időjárásra való tekintettel természetesen fűtött lesz. A térség legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja így idén is a legnagyobb és legexkluzívabb rendezvénye lesz a  műfaj közép-európai szcénájának, ahol a legnagyobb nevek mellett a leglátványosabb fellépésekkel találkozhat a közönség. A fesztiválról bővebb információt itt lehet olvasni.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!