A Bánki tó vízéből készítettünk fröccsöt, megittuk

2014. július 23. 08:00

Teljesen átlátszó vize van a Bánki tónak, ránézésre akár meg is lehet inni. Ezt persze ne tegye senki, minek is, hiszen mi már megtettük: kipróbáltuk, van-e különbség egy szénsavmentes ásványvízből és a tó vízéből készült rozéfröccs között. Fesztiválozókat és egy borászt is megkérdeztünk!

2014. július 23. 08:00

A Bánki-tó vízminősége a legfrissebb, július 9-i mérések szerint kiváló — persze nem ivóvíz, hanem fürdés szempontjából, fogyasztását senki nem javasolja, ne is tegyék.

A tóvízből készült fröccsnek egyébként kicsit mocsaras mellékíze volt — aki borral foglalkozik, tisztában van azzal, hogy egy rozébor ilyen ízeket igencsak nehezen produkál, ezért lehet az, hogy nekik gyorsan feltűnt a turpisság, miszerint a hiba csak a pinot noir rozéhoz hozzáöntött vízben lehet.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A söpredéket el kell söpörni!
2014. július 24. 09:01
Egyébként meg vagy bánki tó, vagy Bánki-tó, tahók.
A söpredéket el kell söpörni!
2014. július 24. 09:01
Miért kell a piálást úton-útfélen reklámozni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!