Tekerj a tóra!

2010. július 30. 12:08

Ötödik alkalommal rendezik meg a kisebbségi lét alapkérdéseivel és kultúrával foglalkozó Bánkitó Fesztivált, ahol a közönségnek is szerepet szánnak.

2010. július 30. 12:08

Augusztus 5. és 8. között immár ötödjére kerül megrendezésre a Bánkitó Fesztivál, mely a zenén kívül elsősorban a kisebbségekkel kapcsolatos kérdésekre koncentrál. A festői vidéken lebonyolított fesztiválon a magyar zsidó és cigány közösségek életén, kultúráján túl egyre hangsúlyosabb szerepet kapnak a környezetvédelemmel kapcsolatos programok is.

A rendezvény elsősorban nem az előadókra, hanem a közönségre összpontosít, így interaktív programok keretében lehetőség nyílik akár újságíróskodásra, vagy sportversenyeken való indulásra is. A fesztiválon fellép az izraeli Eyal Talmudi és Kovács Kati is a Qualitons-szal.

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
soelmo
2010. július 31. 11:30
Amiben "tóra" van azt nem olvasom:-) Ráadásul Talmudi is....ez nekem már sok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!