Szlovák tévé: Egy 71 éves lévai író lőhette meg Robert Fico miniszterelnököt

2024. május 15. 17:16

Arról nem érkezett hír, hogy miért követte el a merényletet.

2024. május 15. 17:16
null

Nyitókép: Robert Ficó lelövése. Forrás: AFP

A Markíza nevű szlovák kereskedelmi tv csatorna információi szerint a Robert Fico miniszterelnök ellen elkövetett nyitrabányai (Handlová) merénylet elkövetője egy 71 éves férfi. 

Az illetőt Juraj C.-ként nevezték meg, és információik szerint egy lévai íróról van szó. A Markízának ezt két forrás is megerősítette 

számolt be az Új Szó. 
A férfi a lövések leadása után azonnal ártalmatlanították.

A felvidéki lap leírja, hogy az aktuality.sk információi szerint a merénylő egy olyan fegyverrel lőtte meg a miniszterelnököt, amely valószínűleg legálisan volt a birtokában.

Az aktuality.sk továbbá hozzátette, hogy 

a gyanúsítottnak több verseskötete is megjelent, 

korábban, 2016-ban pedig egy magán biztonsági szolgálatnak dolgozott, és akkoriban ő maga is támadás áldozata lett bevásárlóközpontban. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-87
2024. május 28. 19:45
🍓 ️ ­­É­r­t­­é­­­k­­e­­­l­­­d­ ­a­ ­­s­­z­­e­­x­­­i­ ­p­u­n­­­c­­i­­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Lami66
2024. május 15. 20:01
Vettem a fáradtságot és ránéztem ennek a tómmasónak a mai ügyködésére Még messze az éjfél, de már 225 kommentet írt délelőtt 10 óra óta. Ez óránként 25 komment, nagyjából kétpercenként egy. Tegnap még 23 órakor írogatott, tehát napi 12-13 órában mást sem csinál csak ide írogat. Folyamatosan, megállás nélkül.
Tommaso
2024. május 15. 19:44
Az itt kommentelő, jobban mondva fröcsögő jobboldali trollok gyűlölködnek és keltik a feszkót. Mig Tommaso komolyan aggódik a kormányfő biztonságáért. Hiszen látjuk, mi történik a nemzetüket eláruló ruszkicsicska politikusokkal.
Tommaso
2024. május 15. 19:22
" az elkövetési módszer olyan amerikai tipusú" ?????????????????????????????????????????????????? Csak mert Ficot nem az ablakon lökték ki? Számtalan fegyveres merényletet követtek el - nem amerikaiak is
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!