Lesújtó és igazságtalan vád érkezett Magyarországról Ukrajna ügyében

2024. május 14. 10:47

Hiába története legnagyobb humanitárius akciója, hiába a tűzszünet és a béke követelése, negatív szándékot és hozzáállást feltételeznek Magyarországról.

2024. május 14. 10:47

Nyitókép: AFP/Ozan Kose

Dmitro Kuleba, Ukrajna külügyminiszter szerint egyesek saját céljaik elérésre használják fel az ukrán tragédiát – írja a szerb N1Info.

A lap szerint sokaknak Ukrajnában erről a viselkedésről Magyarország jut eszébe.

Az ukrán diplomácia első embere válaszában nem erősítette meg ezt az állítást.

Nem ez az első alkalom, hogy az ukránok lesújtó véleménnyel vannak Magyarországról, pedig története legnagyobb humanitárius akciójával támogatja a megtámadott szomszédot, ráadásul azon kevés európai ország közé tartozik, amely a tűzszünetet és a békekötést sürgeti.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-87
2024. május 28. 19:46
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­­­é­­­k­­e­­­l­d­­­ ­­a­­­ ­­­s­z­e­­­x­i­­­ ­­p­­­u­­­n­c­­­i­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
2024. május 14. 18:59 Szerkesztve
Gáz lehet a fityisznek. Tövig benyelték a hoholfaszt, a magyar kisebséget odadobták koncnak, aztán még egy köszit sem kapnak. SZÁNALMAS 🤣🤣🤣🤣🤣
KBA98
2024. május 14. 18:46
Kuleba elmegy a k anyjába! A rengeteg ukrán mind ide jön mi etetjük, itatjuk, állással és szállással ellátjuk, aztán ki merre lát arra megy. De ki fizeti ezt?
Obsitos Technikus
2024. május 14. 14:17
Kula bát valahova mindjárt a réti polák mögé tenném a máglyára vezető sorban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!