Újabb szexbotrány egy brit politikus körül

2024. április 08. 19:23

Egymást érik a kínos történetek Londonban.

2024. április 08. 19:23
Daily life in London

Fotó: Saliha Simsir Kazak / ANADOLU / Anadolu via AFP

 

Luke Evans brit konzervatív parlamenti képviselő maga vallotta meg, hogy kínos csapdába próbálták húzni őt a minap – írja a Politico.

Elmondta: egy hónapja, miközben épp a feleségével volt,  a WhatsAppon 

egy egyszer megnyitható fotót kapott a telefonjára, a fotón egy meztelen nő volt.

Evans ezt másnap jelentette is a hatóságoknak és a pártvezetőknek.

Tíz nappal később jött az újabb csapda, amikor újabb meztelen nős képek és videók érkeztek a telefonjára, miközben beszélgetés is zajlott. Ez alkalommal egy rendőr is volt Evans mellett, így rögzíteni tudták a történteket.

A Politico szerint egyre több brit politikust, politikai munkatársat és újságírót próbálnak meg ilyen üzenetekkel botrányba hozni ismeretlen elkövetők.

William Wragg, egy másik konzervatív képviselő egy fenyegetés hatására telefonszámokat adott meg egy férfinak, akivel a Grindr randioldalon ismerkedett össze, 

és akinek „kompromittáló dolgai voltak róla”

 – közölte a politikus.

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:13
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­­ö­­­g­ö­­­s­ ­­­l­á­­­n­y­­o­k­­ ­v­á­­­r­n­­­a­­­k­­­ ­­­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Spiritmonger
2024. április 09. 11:38
Hol a botrány?
Hohokam
2024. április 08. 21:58
Nyilván botrányos, hogy meztelen NŐ - egy lilaseggű tollas dragqueen dildo-s gloryhole-os performansza simán belefért volna.
ittésmost
2024. április 08. 21:08
az a szekszikitty-kotty volt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!