Ragasztógurigát dobott piacra a Balenciaga, 44 ezer dollárért a miénk lehet (VIDEÓ)

2024. április 01. 11:53

„A gazdag emberek annyira szeretnék szegénynek érezni magukat” – írta egyik hozzászóló.

2024. április 01. 11:53

Nyitókép: Instagram

 

A Balenciaga legújabb kollekciójában szerepel egy ragasztószalag guriga, amelyet karkötőnek nevezve adnak el – írja az Independent.

A guriga már a bemutatás óta megosztja az embereket, ami nem is véletlen. Ennek ellenére sokak szerint ezzel a lépésével Balenciaga a szegénységet próbálja esztétikussá tenni.

A gazdag emberek annyira szeretnék szegénynek érezni magukat”

– írta egyik hozzászóló.

Volt olyan hozzászóló, aki sokáig azt hitte, hogy ez az egész csak egy vicc, amíg rá nem jött arra, hogy a ragasztó szalagon ott virít a „Balenciaga” felirat. A 44 ezer dolláros „karkötőt” a párizsi divathéten mutatták be a 2024-25-ös őszi/téli kollekció részeként.

A „termékről” készült felvételt itt tudja megtekinteni:

***

 

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:52
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­ö­­g­­­ö­­s­­­ ­­l­á­­­n­y­­o­­k­­­ ­­v­­á­­r­­­n­a­k­­­ ­­­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
Reszelő Aladár
2024. április 02. 13:15
Ez már megint valami olyan progresszív magas kultúra, amit mifelént az átlag bugris nem érthet. A gazdagok pedig ugye mind hülyék, és imádnak túlárazottan szarságokat venni, hiszen úgy lettek gazdagok...
Spiritmonger
2024. április 01. 17:15
Ha csak 1 db-ot is eladtak belőle,már visszahozta a termékfejlesztés költségeit.
ördöngös pepecselés
2024. április 01. 14:50
mindig mondtam hogy az ár ugyanolyan fontos része a termékeknek mint a szín, a tartósság, az ocsmányság vagy más fontos jellemző vannak olyan elmebetegek is akik olcsó cuccot elvből nem vesznek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!